Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suporterii Otelului in Olanda
07-02-2011, 01:47 PM
Suporterii Otelului in Olanda
0
0
As vrea sa felicit suporterii galateni prezenti in cantonamentul din Olanda. Stie cineva cine s-a dus pana acolo pentru a sustine echipa?

Fular Asta e lupta mea Fular
Trimite un email acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Add to Favourite
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
07-07-2011, 08:16 AM
RE: Suporterii Otelului in Olanda
0
0
Plecaţi din Galaţi pe cont propriu, Dan Neculcea, Gabriel Alexa şi Dorel Buta îşi încurajează echipa favorită pe timpul stagiului de pregătire din Olanda. Ieri, cei trei suporteri au vizitat clinica din Utrecht în care este internat fostul stelist Mihai Neşu şi i-au oferit acestuia un cadou emoţionant.

Drama fotbalistului român Mihai Neşu, accidentat grav la un antrenament, a făcut ocolul planetei. Jucătorul formaţiei olandeze FC Utrecht a fost paralizat complet timp de 24 de zile şi apoi, ca prin minune, a început să dea semne că se bate până la capăt pentru a redeveni valid. Abia când se ajunge la graniţa dintre cele două lumi, clişeul "îmi dau viaţa pe teren" începe să pălească. Şi o simt şi cei mai fanatici iubitori ai sportului-rege, oameni care pun patima înaintea raţiunii.

Nu au putut intra în clinică
Trei gălăţeni, Dan Neculcea, Gabriel Alexa şi Dorel Buta, prezenţi în cantonamentul din Olanda al Oţelului (au făcut deplasarea în Ţările de Jos cu maşina unuia dintre ei şi se bazează exclusiv pe propriii bani!), au dat ieri o palmă serioasă rivalităţii absurde din sport. Băieţii de peluză au urcat în automobil şi au dat o fugă până la Utrecht, acolo unde este internat fostul stelist. "Viaţa este mai presus de orice. Sportul trebuie să rămână sport şi îi dorim lui Mihai multă putere şi sănătate deplină. Nu contează deloc faptul că el a jucat la Steaua, una dintre principalele noastre rivale", au spus cei trei "ultraşi" gălăţeni în speranţa că-l vor putea saluta pe sportivul care începe să se mişte într-un scaun electric pe care îl controlează cu ajutorul bărbiei. La clinica "De Hoogstraat" însă, securitatea pacienţilor este maximă (n.r. - la rugămintea expresă a familiei Neşu), aşa că "oţelarilor" le-a rămas varianta stadionului, acolo unde au dat de Henry Vermeulen, directorul comercial al clubului la care este legitimat fundaşul român.

Un tricou cu mesaj pentru Mihai
"Mihai este un luptător extraordinar, n-am văzut aşa ceva. Dacă săptămânile trecute a început să-şi mişte mâna dreaptă, acum şi pe cea stângă o poate controla până la cot şi, mai nou, îşi simte şi toracele. Suntem mândri de conaţionalul vostru, este un învingător cum rar întâlneşti", l-a lăudat oficialul lui FC Utrecht, care a primit în numele internaţionalului de 28 de ani un tricou al Oţelului. "Se va bucura mult când îi voi spune că reprezentaţi campioana României", a mai spus Vermeulen, emoţionat de gestul lui Neculcea, Alexa şi Buta. Pe tricoul dăruit inimosului sportiv a cărui casă este acum clinica de recuperare "De Hoogstraat" scrie "Din partea fanilor Oţelului Galaţi pentru Mihai Neşu, un luptător adevărat!".

Fular Asta e lupta mea Fular
Trimite un email acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Add to Favourite
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

[-]
Răspuns rapid

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)