Ziua in care Otelul Galati a fost unul dintre cele mai discutate subiecte de pe Twitter

Daca nu stiti ce e Twitter e cazul sa cautati si sa invatati. E un fel de Facebook dar mai bun, fara imagini cu bancuri si fara poze cu fete mai mult sau mai putin imbracate. E o retea sociala folosita atat de marile vedete cat si de oameni simpli. Pana si Papa de la Vatican are asa ceva. Fiind o retea sociala in plina ascensiune, e normal ca oricine doreste sa se faca foarte cunoscut, sa o foloseasca.

In acest moment, Twitter are peste 320 milioane de utilizatori, deci e foarte important sa fii vizibil pe aceasta retea de socializare. Ca pe orice retea de socializare, si pe Twitter exista o lista a celor mai discutate subiecte. Aceasta lista se numeste Twitter Trends. A fi in lista de Twitter Trends ca subiect de discutie e un vis pe care cei din Romania l-au atins foarte rar, nu doar in fotbal.
Otelul Galati a reusit asta, in 2011, atunci cand a evoluat in Champions League. Echipa noastra era in grupa cu Manchester United, iar fanii acestora, dar si cei ai lui Benfica sau FC Basel, devenisera foarte curiosi in legatura cu echipa noastra. Si uite asa, Otelul a atins un nivel interzis pentru foarte multe echipe din lume, nu doar din tara.
Pentru cei care inca nu stiu, contul nostru de Twitter, pe care ne puteti da follow este: https://twitter.com/otelulgalatifc

2 thoughts on “Ziua in care Otelul Galati a fost unul dintre cele mai discutate subiecte de pe Twitter

Lasă un răspuns