Viorel Tanase, tradator?

Am tot vazut pe diverse canale ale suporterilor ca exista comentarii impotriva fostilor jucatori ai Otelului care acum evolueaza in diverse pozitii la Metalosport. S-a ajuns chiar sa fie jigniti oameni ca Viorel Tanase, care e acum principal la Metalosport, pe motiv ca ar fi tradator.

E momentul sa incetam sa mai jignim oamenii care in trecut au facut multe pentru clubul nostru. Inainte de toate Viorel Tanase a ales sa lucreze, nu a tradat. Daca lucra la Farul Constanta sau SC Bacau, nu era acelasi lucru? Ar trebui sa il numim pe Ion Viorel tradator ca e antrenorul Gloriei Buzau, sau pe Danut Oprea ca e antrenor in Republica Moldova? De ce am deveni recalcitranti la numele Metalosport? Atat timp cat noi avem Otelul in suflet, cat facem tot ce e posibil pentru aceatsa echipa, nu trebuie sa avem nimic impotriva existentei altor echipe de fotbal in Galati.
Nu avem nicio rivalitate cu Metalosport, cum nu aveam nici cu Dunarea Galati si cum nu ar trebui sa avem nici cu Quantum Club Galati. Noi suntem suporteri ai Otelului, trebuie sa repetam la infinit ca nu vom accepta alta echipa decat Otelul in sufletul nostru si in rest e loc pentru oricine in fotbalul galatean. Ba chiar echipele ar putea colabora asa cum au facut Dunarea si Otelul in anii in care Otelul devenise o forta a fotbalului romanesc.
Viorel Tanase nu e un tradator ca a incercat sa tina fotbalistii galateni la o echipa din Galati. Vinovati sunt cei care i-au lasat sa plece, vinovati sunt cei care au adus Otelul in situatia in care este, iar Tase, ca antrenor al Metalosport nu a facut decat ceea ce e normal, sa incerce sa isi intareasca propria echipa.
Am mai spus-o si vom repeta de oricate ori vom avea ocazia, noi ca suporteri avem nevoie de simboluri si daca lovim si in cei care reprezinta ceva in istoria noastra, ajungem sa lovim chiar in esenta Otelului. Tase, alaturi de Vali Stefan, de Ion Viorel si de restul legendelor noastre ne-au facut sa ne indragostim de Otelul. Niciodata, acesti oameni nu au tradat, jignind echipa, partizand cu adversarul sau patandu-ne culorile si sigla. Ei sunt ai nostri, indiferent unde activeaza acum. Stim, ideal ar fi ca toti sa lucreze la si pentru clubul Otelul, insa situatia de acum nu permite si probabil nu va permite prea curand. Daca cei de mai sus nu au loc in club, macar in inima noastra sa ii pastram.

One thought on “Viorel Tanase, tradator?

Lasă un răspuns