Viorel Tanase: Otelul nu avea niciodata nevoie de patroni

Jucatorul de legenda al Otelului si fost antrenor la aceasta formatie a vorbit despre situatia actuala a fostului sau club, concluzionand ca echipa noastra nu ar fi avut niciodata nevoie de patroni. Cu banii din Liga Campionilor, echipa ar fi supravietuit foarte bine, putand sa construiasca un lot de jucatori cu care sa nu aiba niciodata probleme cu retrogradarea.

"Normal ca am o frustrare eterna pentru ca am vazut ca in doi ani s-a retrogradat din Liga I in Liga a II-a, apoi din Liga a II-a in Liga a III-a. Nu mi se pare ceva normal atat timp cat in 2011 s-a luat campionatul. Sunt lucruri care din punctul de vedere organizatoric nu sunt in regula. Am vorbit mereu despre acest lucru. Avand in vedere cati bani au ramas din Champions League, ne puteam autofinanta si nu aveam nevoie de patroni. Cu acei bani puteam sa supravietuim si sa construim o echipa pe termen lung, pe 7-8 ani asa cum a fost generatia mea si acum am fi avut echipa in prima liga. "
Tase se teme ca nu cumva situatia de acum a Otelului sa nu aiba un sfarsit nefericit pentru noi toti.
"Va spun ca ma doare acest lucru, am disparut dupa harta fotbalului de performanta romanesc si speram sa nu o facem de tot."

3 thoughts on “Viorel Tanase: Otelul nu avea niciodata nevoie de patroni

  1. Viorel Tanase: Otelul nu avea niciodata nevoie de patroni

    Lucreaza unii din greu la distrugerea acestui club.

  2. Cineva trebuie sa investeasca in acest club. Este un club de traditie cu o masa foarte mare de suporteri ce nu poate sa dispara cu una cu doua.

  3. Liga a III-a nu ar trebui sa ne sperie atata timp cat noi suporterii vom fi alaturi de acest club. Numai noi suporterii putem readuce Otelul in liga 1. Depinde de noi cat de repede vom promova, pentru ca se pune problema doar de timp. Fiti alaturi de acest club fiindca fara noi suporterii acest club ar disparea.

Lasă un răspuns