„Viorel Tanase: Nu ma asteptam la asa ceva”

Viorel Tanase Otelul Galati SeverinViorel Tanase, antrenorul echipei Metalosport si fosta glorie a Otelului, deplange situatia in care a ajuns echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfactii. Desi a crezut ca Otelul se poate salva, pana la urma lipsa de investitori si-a spus cuvantul.
„Nu ma asteptam sa se intample asa ceva. Mai aveam speranta ca odata cu iertarea datoriilor de catre ANAF, ma asteptam ca langa echipa sa vina noi investitori. Dar nu s-a intamplat acest lucru, iar planul de reorganizare a clubului a cazut. De aceea li s-a dat drumul jucatorilor sa se pregateasca cu alte echipe. „
Desi suporterii in marea lor majoritate au respins ideea de a transforma o echipa deja existenta intr-un eventual Otelul, Tase nu neaga ca se gandeste ca intr-o zi suporterii sa isi schimbe opinia. El crede ca echipa sa i-ar putea atrage prin seriozitate si prin jocul prestat.
„Eu ma gandesc ca a mai ramas o echipa de fotbal in Galati, asta e lucru cert. Noi vrem sa aducem un fotbal de calitate, pentru acesti suporteri minunati care din punctul meu de vedere sunt unici. Ei merita mai mult pentru ca in situatia in care a fost Otelul au fost alaturi de echipa. Multe echipe s-au transformat,in 1982 stiti foarte bine ca Metalosport a devenit Otelul. Rezultatele si jocul echipei pot aduce spectatori la stadion, care ar putea iubi Metalosport sau alta denumire, pentru ca s-au schimbat multe in ultimii 10 ani cu echipele din Romania. Cel mai important e sa avem fotbal in Galati, publicul fiind avid dupa asa ceva. ”
Mai jos aveti interviul complet acordat de Tanase pentru Express TV.

2 thoughts on “„Viorel Tanase: Nu ma asteptam la asa ceva”

  1. Si eu sunt de parere ca pana si Otelul actualul este aparut tot dupa o fuziune cu Metalosport, dar cand otelarii aud asa ceva in prezent sunt foarte suspiciosi, neincrezatori. Nici eu nu imi doresc sa vedem o noua „transhumanta” a Metalosport in Otelul, dar sper totusi ca Otelul actual sa iasa castigator din chestia aceasta cu reorganizarea si evitarea falimentului. „Razboiul” acesta nu-l vom castiga decat impreuna, uniti toti suporterii alaturi de Otelul.

  2. „Viorel Tanase: Nu ma asteptam la asa ceva”

    Tase, dar pentru numele lui Dumnezeu, cine se astepta la asa ceva? Cel mai mult ii doare sufletul de ce se intampla cu „Otelul” pe cei care au pus intotdeauna suflet pentru acest club (suporterii si cateva valori din teren de-a lungul timpului)

Lasă un răspuns