Video Otelul Galati – Rapid Bucuresti

Partida de duminica seara pe care Otelul a disputat-o impotriva celor de la Rapid va ramane in memoria noastra doar prin faptul ca echipa noastra a retrogradat in urma acestui meci. Suntem constienti ca nu e vina copiilor trimisi in teren mai mult fortat, adevaratii vinovati de tot ce se intampla acum la Otelul fiind Adamescu si oamenii lui.
Otelul Galati - Rapid Bucuresti 2016
Desi partida a fost televizata la Digisport, otelarii adevarati au fost acolo in tribune pentru a-si incuraja jucatorii. Multumim tuturor celor ce au preferat ca duminica dupa amiaza sa vina la stadion in loc sa mearga in baruri sau sa stea in casa in fata televizorului. Multim spun ca ar fi trebuit sa fim mai multi, dar trebuie sa ii contrazicem si sa le spunem ca am fost exact atati cat trebuie, doar otelari adevarati.
Va prezentam mai jos imagini din timpul meciului, filmul fiind facut din tribunele stadionului Otelul.

3 thoughts on “Video Otelul Galati – Rapid Bucuresti

  1. Poate ca „Otelul” se va scutura de acesti asa-zisi actionari, patron ca asta ar fi cel mai important. In teren au fost niste luptatori, chiar daca varsta nu-i recomanda, ei fiind inca prea cruzi pentru o astfel de lupta, dar nu s-au descurajat, nu s-au dat deoparte…dimpotriva chiar au pus suflet, la final facandu-si aparitia si lacrimile din partea tinerilor nostri jucatori, dar asta este, se mai intampla sa si plangi…atunci cand pui mult suflet in ceea ce faci si nu merge totul asa cum iti doresti. Si oamenii mari plang, dar cu asemenea copii minunati si cu suporterii patimasi alaturi „Otelul” va reveni, va promova mai repede decat ne-am astepta cu totii. Important este ca acest club sa fie lasat sa continue sa existe.

  2. Nimeni nu stie ce rezerva ziua de maine pentru clubul Otelul, dar sper totusi ca Dumnezeu sa faca o minune pentru acest club, iar Otelul sa poata sa ne ofere in continuare clipe de bucurie.

  3. Nu am stiut ca poate sa doara atat de tare sufletul, dar pe 27 martie 2016, la finalul celor 90 de minute am simtit ca fuge pamantul de sub picioare desi eram oarecum bucuros ca puteam vedea in continuare la lucru echipa favorita. Sper ca pustii Otelului sa aiba ocazia sa lupte in continuare pentru Otelul, chiar si in liga 3, iar pentru ca acest lucru sa se intample noi suporterii trebuie sa fim alaturi de acest club in numar cat mai mare pentru a vedea toata lumea, pana si zgripturoii ca acest club nu poate sa dispara cu una cu doua fiindca exista o intreaga comunitate, una numeroasa, sunt sigur, care iubeste acest club, chiar daca nu stie sa o arate la fiecare meci.

Lasă un răspuns