Video: Otelul Galati – Liceul „Stefan Cel Mare” RM. Sarat 3-0

Echipa de juniori A a clubului Otelul a intalnit duminica de la ora 12.00 pe cei de la Liceul Teoretic „Stefan cel Mare” din Ramnicu Sarat. Chiar daca nu am fost atat de multi suporteri cati ar fi trebuit sa fim, chiar nu a contat, pentru ca am fost cei care conteaza.
Otelul Galati - Stefan Cel Mare Ramnicu Sarat 3-0
Copii care ne-au reprezentat si in campionatul Ligii a II-a, au evoluat foarte bine castigand cu un scor ce nu lasa loc de prea multe interpretari si avand un joc, cel putin in repriza a doua, care ne face sa credem ca fotbalul galatean are un viitor frumos, chiar daca poate in acest moment totul pare vopsit in negru.
Golurile galatenilor au fost marcate de Andrei Bordieanu in finalul primei reprize, Alexandru Perju in debutul celei de-a doua si de Alexandru Istrate la jumatatea celei de-a doua reprize. Golul lui Istrate poate fi vazut si pe videoclipul de mai jos, o bijuterie de gol care a incantat publicul prezent. Fondul sonor al partidei a fost dominat de cei din Peluza Nord care au cantat pe toata durata partidei, incuranjandu-i pe jucatori iar la final felicitandu-i pentru evolutia foarte buna din teren.
Puteti vedea mai jos secvente din aceasta partida.

4 thoughts on “Video: Otelul Galati – Liceul „Stefan Cel Mare” RM. Sarat 3-0

Lasă un răspuns