Vesti excelente pentru suporteri din directia Otelului

Astazi la sediul Ligii Suporterilor Galateni, comitetul provizoriu alaturi de Stelian Bordieanu si Sorin Haraga au avut ca invitati antrenorii de la centru de copii si juniori ai clubului Otelul, club aflat in faliment. Astfel, Mitica Ragea, Doru Balmus si Ion Basalic s-au aflat intr-un dialog cu suporterii, care le-au prezentat planurile de viitor ale lor in legatura cu Otelul Galati. In urma acestui dialog, cei trei, alaturi de Lucian Mastacan, antrenor ce nu a putut fi prezent la intalnire, au hotarat sa se alature ambitiosului proiect al suporterilor otelari.
suporteri clubul Otelul
Astfel, avem in acest proiect suporteri, foste glorii otelare si antrenori ai centrului de copii si juniori, elementele ce fac din viitorului club continuatorul de drept al Otelului Galati.
Tot astazi am primit cu totii o veste extrem de importanta, Ministerul Justitiei aproband numele viitorului club. Acesta se va numi Suporter Club Otelul Galati. Era foarte important sa obtinem cat mai repede numele pentru a putea demara si restul de formalitati pentru ca Otelul Galati sa poata incepe campionatul chiar din sezonul viitor.
Pasul urmator ce trebuie indeplinit de catre suporteri este acela de a-si vota sigla clubului. Astfel, maine de la ora 18.00 la sediul Ligii Suporterilor Galateni sunt asteptati toti suporterii pentru a vota sigla ce ne va reprezenta in viitor.
Tot astazi a avut loc si sedinta tuturor suporterilor in care s-au dezbatut ultimele noutati in legatura cu reinvierea Otelului, urmatorii pasi ce trebuie facuti iar suporterii care au dorit informatii suplimentare, au primit raspunsurile cerute.
In aceeasi sedinta, o alta parte din suporteri si-au platit taxa de inscriere in viitoarea Asociatie Sportiva dar si cotizatia anuala, suma totala strans pana acum de suporteri ajungand la 5485 lei.

5 thoughts on “Vesti excelente pentru suporteri din directia Otelului

 1. Mitica Ragea, Doru Balmus si Ion Basalic

  Au fost invitati de suporteri sau au venit din proprie initiativa? E un lucru bun ca se implica din ce in ce mai multi oameni care stiu ce inseamna acest club pentru comunitatea locala si pentru toata suflarea otelara. Nu poti sterge cu buretele o istorie de 50 de ani.

  1. Au aflat de initiativa noastra si au dorit sa ne intalnim. Din cate stim, exista si alte grupari in oras care i-au contactat, numai ca proiectul suporterilor e cel mai legitim si e normal sa se alature lui.

 2. Stelian Bordieanu, Sorin Haraga, Mitica Ragea, Doru Balmus si Ion Basalic , Lucian Mastacan…
  Deja grupa, organizatia se mareste cu nume grele…

 3. „reinvierea Otelului”

  Cand stai si te gandesti e de munca, multa munca nu gluma pana vom ajunge sa punem pe baze solide acest ideal.

Lasă un răspuns