Veste mare pentru suporterii echipei Otelul

Astazi am primit o veste pe care o tot asteptam de ceva timp. Otelul Galati a primit dreptul de a juca in Liga a IV-a, Adunarea Generala a echipelor din aceasta liga votand zdrobitor in favoarea primirii clubului nostru printre participantii la competitie. A fost o asteptare destul de incordata, avand in vedere ca erau tot felul de zvonuri care ne indicau dusmani ascunsi care ar fi avut interes sa nu intram in aceasta liga.
Reunirea lotului Otelul Galati
Pana la urma ceea ce era normal si legal s-a intamplat, astfel ca suporterii Otelului isi vor putea vedea in curand favoritii la treaba. Daca pana acum, suporterii nu aveau atat de multa putere la Otelul, din acest an totul se schimba. Suporterii au putere de viata si de moarte asupra clubului lor. Daca doresc sa il ajute, Otelul Galati va supravietui. Daca insa cei mai multi dintre otelari aleg sa stea pe margine, echipa dispare.
Voluntarii din comitetul provizoriu fac tot ce pot pentru ca Otelul Galati sa renasca, dar au nevoie de ajutorul fiecarui om care a simtit ceva vreodata pentru aceasta echipa. Ne-am dori sa fie cat mai multi oameni care sa se implice activ, sa promoveze echipa in oras, sa vorbeasca cu sponsorii, sa convinga noi socios, dar daca timpul nu va permite, macar financiar va rugam sa fiti alaturi de noi.
E o zi minunata dar in acelasi timp si un inceput pentru lungul drum de intoarcere a Otelului in Liga I. Noi suntem gata sa luptam pentru tot ce inseamna Otelul Galati insa avem nevoie si de restul langa noi. Otelul nu poate fi Otelul decat daca toti suporterii sunt alaturi de noi.
Trebuie sa dovedim ca otelarii sunt suporteri adevarati si nu doar la bine sustin echipa. Acum e acel moment zero de la care plecam toti si de la care putem demonstra din ce suntem facuti. Daca acest proiect va avea succes, va arata ca si in aceasta parte de tara sunt oameni gata sa lupte pentru idealuri.
Deci dragi otelari de pretutindeni, la voi in mana sta soarta Otelului. Voi decideti ce faceti cu echipa.
Conturile in care puteti trimite bani pentru taxa de inscriere , cotizatie anuala sau donatii sunt:
RO59BRDE180SV07675471800 in RON si RO55BRDE180SV07675551800 in Euro
Nu lasati Otelul sa dispara a doua oara.

5 thoughts on “Veste mare pentru suporterii echipei Otelul

  1. Asa este…proiectul merge inainte si se pare ca e pe drumul cel bun si vom vedea cat de curand S.C. Otelul Galati la lucru.

  2. Merge, merge treaba, dar poate se mai mareste si numarul de membri socios fiindca lumea trebuie sa inteleaga ca va depinde in mare masura de ei, chiar si in cazul in care apoi se vor atrage si sponsori, dar principala sursa de venit o vor reprezenta suporterii, membrii socios.

Lasă un răspuns