Una din cele mai urgente nevoi ale echipei

Datoria fiecarui suporter al Otelului in acest moment este sa caute modalitati de a ajuta echipa. E clar ca exista multe lucruri de care are nevoie Otelul, pentru ca suntem la inceput si sunt destul de putini suporteri convinsi sa vina sa ni se alature implicandu-se si financiar.
transport-otelul-galati
De aceea spunem ca e de datoria noastra, a celor deja implicati, sa cautam tot timpul solutii pentru a demonstra ca putem merge mai departe. Noi am ales sa facem ceva, nu doar sa stam sa privim, asa ca cerem inca odata ajutorul comunitatii otelare implicate, nu a chibitilor de pe margine care doar arunca „sugestii” sau critici.
Stim ca deja sunt oameni din mediul de afaceri care s-au implicat in sustinerea Otelului, oameni care trebuie scosi in fata si dati drept exemplu, pentru ca au inteles ce inseamna respectul pentru comunitatea in care traiesc si isi dezvolta afacerile. Sunt insa prea putini si de aceea spunem ca e loc pentru multi altii. Asa ca stimati suporteri raspanditi ideile promovate de Otelul Galati in randul oamenilor de afaceri din orasul nostru si nu numai.
In acest moment, una din marile probleme cu care se confrunta clubul nostru il reprezinta costul transportului echipelor in judet si in afara lui. De aceea facem apel la toti transportatorii galateni care pot ajuta clubul SC Otelul Galati sa vina sa se alature suporterilor in acest proiect fara precedent in istoria orasului nostru.
SC Otelul Galati are in acest moment echipa de seniori, de juniori A1, juniori A, juniori B si juniori C. In afara de juniorii C, care isi disputa meciurile in oras, restul de echipe au nevoie de transport. Daca seniorii si juniorii A1 isi disputa partidele doar in judet, juniorii A si B evolueaza chiar si in afara lui, la Buzau, Focsani sau Braila.
Putem face cu totii calcule si putem vedea cat de greu este pentru o echipa nou formata sa faca fata unor astfel de cheltuieli cu transportul. Suntem convinsi ca exista in Galati oameni care pot ajuta, dar nu suntem siguri ca mesajul nostru, al suporterilor otelari, ajunge la ei. De aceea va rugam pe toti cei ce cititi aceste randuri sa le dati mai departe, fie prin share pe Facebook si restul retelelor de socializare, fie prin viu grai, daca stiti oameni care pot sa ajute echipa noastra.
Bineinteles ca orice transportator ce va ajuta echipa va avea acelasi statut ca restul sponsorilor, avand deci o expunere identica.

Lasă un răspuns