Un mesaj doar pentru otelarii care vor sa faca ceva

otelari-pana-la-prima-bataie-de-vant
La ultima partida de pe teren propriu, noi cei ce sustinem Otelul Galati am trait o mare rusine. In tribune nu am reusit sa adunam mai mult de 100 de persoane ceea ce pentru o echipa ca a noastra e un dezastru. Pe langa faptul ca de obicei la aceste partide strangeam peste 2500 de lei care ajutau destul de mult echipa, prezenta mica la stadion poate avea efecte dezastruoase in ceea ce priveste finantarea echipei de catre autoritatile locale care nu se vor uita la un club fara suporteri. Avem nevoie de mii de oameni la meci pentru a demonstra ca Otelul e echipa care conteaza si nu altele.
De aceea apelam la suporterii Otelului care vor sa ajute echipa sa aiba multi oameni in tribune. Transmiteti mai departe data si ora meciului prin viu grai, pentru ca asta e cea mai buna metoda de promovare, dati share pe toate retelele de socializare si faceti tot ce credeti voi ca e bine pentru ca restul oamenilor sa stie cand joaca echipa si ca trebuie sa vina la meci.
Deasemenea, avem un afis deja facut insa e nevoie sa il printam si sa il lipim prin oras. CIne ne ajuta? Nu e nevoie de sute de afise, daca macar 10 dintre noi am printa un format A3 si l-am lipi ar fi cu 10 afise mai mult decat sunt de obicei. Un format A3 color e doar 2 lei la centrele de imprimare, e nevoie insa de dorinta de a ajuta aceasta echipa. E cat se poate de simplu, s-a mai facut, trebuie insa redevenim acei suporteri implicati din urma cu cativa ani. Aceste afise sunt foarte importante pentru ca nu toata lumea e pe Facebook, nu toata lumea stie de site-ul oficial sau cum sa caute online.
Va rugam deci sa ne ajutati sa raspandim stirea ca Otelul Galati joaca la sfarsit de saptamana.
Like-urile nu ne ajuta, doar implicarea voastra. Daca nu facem ceva, noi cei ce iubim echipa, tribunele vor fi din nou goale.
Partida dintre Otelul Galati si Zimbrul Slobozia Conachi se joaca sambata 22 octombrie de la ora 16.00 pe stadionul Siderurgistul.
Afisul poate fi descarcat accesand urmatorul LINK.

Lasă un răspuns