„Tranzactia pentru stadionul Otelul se va efectua cat de curand”

Exista sanse mari ca Otelul sa poata juca din nou pe propriul stadion. Primarul Marius Stan a anuntat ca negocierile privind preluarea stadionului de catre primaria Galati, sunt aproape finalizate. Datorita sumei relativ mici, 1 milion de euro, tranzactia se poate face rapid, astfel incat echipele galatene de fotbal vor putea sa evolueze pe cea mai buna suprafata din oras.

,,Arcelor Mittal a dovedit inca o data ca este un partener serios. In discutia anterioara pe care am avut-o cu conducerea Arcelor Mittal, cei de acolo si-au manifestat intentia de a renunta la aceasta baza care nu se inscrie in obiectul lor de activitate. In aceste conditii, noi am facut o evaluare a bazei, iar aceasta se ridica la suma de 5 milioane de euro. Cum reprezentantii Arcelor Mittal solicita doar 1 milion, tranzactia va fi efectuata cat de curand. Sa recapitulam ce se afla in baza. Terenul de joc absolut special cu instalatii de stropit ultramoderne care valoreaza minim 200.000 de euro, instalatia de incalzire inca vreo 200.000 de euro, nocturna inca 670.000 de euro, plus hotelul. Tineti cont ca baza ocupa nu mai putin de 3 hectare. Ca sa fac o paralela, pot sa va spun ca sunt niste persoane care revendica un teren de 1 hectar in spate la Bingo Europa pe care solicita peste 4 milioane de euro. Vor exista desigur voci populiste care vor spune ca orasul nostru are nevoie de spitale si de scoli, nu de stadioane. Eu le raspund ca educatia prin sport trebuie sa fie unul dintre obiectivele noastre. Avem atat de putine baze sportive functionale, incat nu ne mai permitem sa pierdem inca una.”

3 thoughts on “„Tranzactia pentru stadionul Otelul se va efectua cat de curand”

  1. Daca evaluatorii angajati de primarie au evaluat stadionul Otelul cu toate cladirile si cu tot ce se afla pe acea suprafata la 5 milioane de euro iar Combinatul cere doar 1 milion atunci cred ca e o afacere buna pentru primaria Galati pentru ca oricum stadionul cu toate cladirile ar fi ajuns parloaga si ruine neavand nicio intrebuintare, nicio folosinta pentru Combinat.
    Dar nu stiam ca a revendicat cineva terenul de langa Bingo Europa.

  2. Din cauza nepriceperii sau din rea-vointa unora ce s-au perindat de-a lungul timpului pe la Primaria Galati deja avem epava stadionului Dunarea ce concureaza cu succes epava Titanicului si nu cred ca mai trebuie sa lasam si stadionul Otelul sa ajunga o epava in mana celor din Combinat.

  3. Ii astept pe cei ce aveau datorii la Apaterm, mocangii sa comenteze aiurea. Ca ei gasesc orice mizerie pentru a arunca cu noroi in unii.

Lasă un răspuns