„Toate cluburile aflate in insolventa vor falimenta”

Directorul Administratiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a facut o previziune sumbra pentru toate cluburile aflate in insolventa. Duru crede ca iesirea echipei Dinamo in insolventa este un caz izolat si ca nu se va mai repeta prea curand asa ceva.

„A iesit Dinamo din insolventa si slava Domnului ca avem si un caz fericit, dar eu va spun, anul acesta fac 60 de ani. Ies eu la pensie si nu va mai iesi vreun club din insolventa! Toate cluburile care vor fi intrat in insolventa, mai devreme sau mai tarziu, vor fi in faliment„
Primii care au intrat insolventa din fotbalul romanesc au fost cei de la Rapid, in decembrie 2012. Dupa care, opt cluburi de Liga 1, Gloria Bistrita, Universitatea Cluj, Otelul Galati, FC Vaslui, FC Dinamo, CFR Cluj, Petrolul Ploiesti si FC Brasov, au intrat in insolventa.
Cazul Otelului este unul special, Adamescu bagand clubul in insolventa, desi abia il preluase si avea in conturi 7 milioane de euro. Inca nu am auzit ca justitia din Romania sa se sesizeze in acest caz clar ca lumina zilei.

Lasă un răspuns