Suporterii chemati la reunirea lotului

Stelian Bordieanu, antrenorul echipei SC Otelul Galati, a anuntat ieri in sedinta comitetului provizoriu de la sediul Ligii Suporterilor, data si ora cand lotul se va reuni. Astfel, luni 25 iulie de la ora 19.00, va avea loc prima reunire a echipei in noul format. Reunirea va avea loc la stadionul Siderurgistul.
Reunirea lotului Otelul
Cu aceasta ocazie, facem un apel catre toti suporterii, catre toti galatenii, sa vina luni la ora anuntata si sa sustina tinerii jucatori ce ne vor reprezenta in sezonul viitor al Ligii a IV-a. Pentru prima data de cand se fac astfel de reuniri la Otelul, se tine cont de suporteri, astfel ca ora a fost aleasa special ca acesti oameni sa poata veni sa isi sustina echipa.
Toti cei care se vor implica si vor veni la reunirea lotului Otelului sunt rugati sa vina cu un insemn al echipei, tricou, fular, steag, etc. SC Otelul Galati trebuie sa demonstreze ca e echipa suporterilor, iar o astfel de zi este ocazia perfecta pentru a arata cine suntem. Vrem sa fie un spectacol care sa impresioneze atat jucatorii cat si restul oamenilor din Galati ce inca nu au auzit sau nu sunt convinsi de proiectul nostru. Am tot repetat ca e foarte important ca toti sa ne implicam in viata echipei, iar acum e unul din acele momente in care conteaza foarte mult sa fim toti prezenti.
Ne vedem deci luni, 25 iulie la Stadionul Siderurgistul, de la ora 19.00.

2 thoughts on “Suporterii chemati la reunirea lotului

  1. http://www.viata-libera.ro/sport/79694-noul-otelul-ar-putea-incepe-direct-in-liga-a-iii-a

    La cate echipe au disparut si la cate nu s-au mai inscris in competitiile ligilor inferioare s-ar putea ca ultima liga de fotbal din Romania sa nu mai fie a 5-a, a 6-a, etc. ci s-ar putea ca ultima liga de fotbal din Romania sa fie chiar Liga a 3-a.

    Numarul din ce in ce mai mic de echipe de fotbal din Romania s-ar putea sa fi dus la restrangerea numarului de ligi de fotbal. S-ar putea sa nu mai existe a 4-a liga, a 5-a liga, etc. si nu cred ca ne putem preta la a inscrie noul Otelul in liga de la sate. Niciun club infiintat nu a pornit dintr-o liga sateasca ci din ultima liga care exista, care era activa la data infiintarii. Daca liga a 3-a duce lipsa de echipe atunci sa inscriem noul Otelul in liga 3.

    Problema cu costurile insa e una serioasa. Fara un sponsor serios, fara un investitor serios va fi cam greu. Poate exista si patroni de firme, de companii din Galati care sunt fani Otelul si care ar putea deasemenea sa adere la statutul de socios al clubului.

  2. Noi avem de treaba si vom incepe in Liga a IV-a. Ii lasam pe altii sa aiba fantezii cu Liga a III-a. Exista deja un plan hotarat de suporteri, dar din cand in cand mai apare cate unul cu „idei salvatoare”. Otelul va renaste frumos, curat si corect, va creste incet, dar va creste.

Lasă un răspuns