Suporterii au inceput sa stranga bani pentru viitoarea echipa Otelul

Astazi, la sediul Ligii Suporterilor Galateni, a avut loc o noua intalnire a otelarilor reuniti in incercarea de a readuce echipa la viata. La aceasta sedinta au fost prezenti 20 de suporteri, dornici de a porni cat mai repede actiunile ce vor avea ca efect final reaparitia clubului Otelul Galati in fotbalul romanesc.
Suporterii strang bani pentru Otelul
Ca de obicei, discutiile au fost foarte interesante. Pentru cei ce doresc sa stie ce s-a discutat astazi, prezentam mai jos cele mai importante puncte pe ordinea de zi
1. S-a stabilit un comitet format din cativa membri cotizanti care sa se ocupe de lucrurile importante ce preced infiintarea Asociatiei
2. S-a discutat despre viitorul sediu al Asociatiei existand posibilitatea de a folosi un apartament al unui membru cotizant sau sa inchiriem un sediu pe termen lung.
3. S-a stabilit ca deocamdata actele pentru obtinerea numelui de la Ministerul de Justitie nu au fost depuse pentru ca acest lucru e posibil doar intr-o singura zi din saptamana ( joi) .
4. Maine, o parte din comitet se va intalni cu reprezentantul Asociatiei ce se ocupa de actele noastre pentru mai multe lamuriri in legatura cu pasii ce trebuie urmati, principiile de baza ce vor intra in viitorul statut, etc.
5. Alegerea prin vot a siglei viitorului club se va face abia dupa ce vom sti clar numele viitoarei Asociatii.
6. Suporterii au definitivat codul de culori al cardurilor de mebru socios . Astfel:
a) rosu, pentru pentru tinerii pana in pana in 21 de ani, dar si pentru persoanele peste 65 de ani. Cotizatia anuala pentru aceasta categorie e de 60 de lei, platibili intr-una sau doua rate ( la inceputul turului si la inceputul returului)
b) alb, pentru membrii cotizanti. Suma anula pentru aceasta categorie de socios este 150 lei anual, platibili intr-una sau doua rate ( la inceputul turului si la inceputul returului)
c) albastru, pentru cei care doresc sa implice mai mult, 400 lei anual platibili intr-o singura rata. Ca o exceptie, pana la aparitia efectiva a Asociatiei, cardul albastru se poate obtine platind cotizatia in 2 rate.
Foarte important, s-a reusit strangerea in sedinta a sumei de 3650 lei. Banii reprezinta taxa de inscriere in viitoarea asociatie, dar si cotizatiile pentru statutul de socios stranse de la cei prezenti in aceatsa seara la sedinta. Tinem sa evidentiem pe cei 4 suporteri care au dorit achizitionarea cardului albastru, platind 400 de lei plus taxa de inscriere.
Deocamdata cei 3650 lei reprezinta o suma suficienta pentru demararea procedurilor pentru infiintarea Asociatiei, dar bineinteles mult prea mica pentru ceea ce dorim sa facem toti din Otelul. Va rugam deci pe toti cei ce iubiti echipa Otelul Galati sa veniti alaturi de noi, devenind membri cotizanti ai asociatiei. In acest moment aspectul financiar este primordial, de aceea vom repeta acest mesaj de cate ori e nevoie pentru ca toti suporterii sa inteleaga ca fara ajutorul tuturor, Otelul nu va renaste.

2 thoughts on “Suporterii au inceput sa stranga bani pentru viitoarea echipa Otelul

  1. Imediat ce vom avea un cont, il vom comunica pe toate canelele. Cei de afara vor trimite banii in cont si vor primi acest card.
    Se mai poate rezolva intr-un fel, daca ai pe cineva in Galati. Trimiti banii si vine acel cineva si achizitioneaza cardul.

Lasă un răspuns