Stelian Bordieanu:”Am luat doua goluri usoare”

Antrenorul echipei Otelul Galati, Stelian Bordieanu este multumit de atitudinea elevilor sai, insa atrage atentia ca golurile marcate de adversari au fost luate prea usor. Bordieanu pune acest lucru si pe lipsa de experienta a tinerilor lui jucatori, care, desi au avut si momente bune de joc, au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi la final.

„Am luat doua goluri usoare, din punctul meu de vedere. Dar sunt multumit pentru atitudinea lor, pentru lupta, chiar si pentru joc. Am avut momente bune de joc, am ajuns si la poarta, dar lipsa de experienta se vede”.
De remarcat ca Otelul a avut in teren in partida cu ACS Berceni multi jucatori de sau sub 18 ani, jucatori talentati dar care mai au nevoie de timp pentru a se adapta exigentelor Ligii a II-a.

One thought on “Stelian Bordieanu:”Am luat doua goluri usoare”

  1. Stelian Bordieanu:”Am luat doua goluri usoare”

    Mai conteaza in acest moment ca au fost goluri primite usoar sau greu? Eu nu cred. Faceti-va damblaua pe teren si atata tot, ca rezultatele nu mai conteaza in acest moment. Acesti copii inca nu pot face fata in liga 2. Pe principiul lui Borcica…”Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League” eu cred ca ar trebui sa ne gandim serios la lozinca „Lasati-ne sa ne pregatim de…liga 3”.

    Acesti copii care incearca sa joace fotbal chiar nu pot mai mult in acest moment in liga 2 si este de inteles, chiar nu avem nimic sa le reprosam, dar nu cred ca mai are rost sa ne mai amagim cu posibilitatea de a continua in liga 2. Sa facem planuri pentru liga 3.

Lasă un răspuns