Stelian Bordieanu: Jucatorii au raspuns bine la ceea ce le-am cerut

Antrenorul jucatorilor cu care Otelul a fost nevoit sa intre in teren, Stelian Bordieanu, a declarat pentru emisiunea Lider Sportiv de la ProFM ca elevii sai au raspuns bine la tot ceea ce le-a cerut, chiar daca s-a temut de impactul juniorilor A cu Liga a II-a. Prncipala problema in jocul nostru, asa cum spune Bordieanu, a fost partea ofensiva, jucatorii nostri nepunand multe probleme adversarului.
Jucatorii au raspuns bine
„Nu am avut forta de atac, atat din cauza terenului cat si a capacitatii fizice a jucatorilor. Jucatorii au raspuns bine la ceea ce le-am cerut, chiar daca imi era putin teama de impactul cu Liga a II-a, dar s-au mobilizat. Elevii mei au depus efort pe teren si au avut o atitudine foarte buna. Din pacate am suferit pe partea de constructie, nepunand mari probleme, insa am resimtit o anumita presiune.”

One thought on “Stelian Bordieanu: Jucatorii au raspuns bine la ceea ce le-am cerut

  1. Sa speram ca vom juca din ce in ce mai bine cu fiecare partida ce o jucam. Sa jucam dezinvolt. Cei ce ne reprezinta in teren sa joace fotbal de placere, nu ca si job si totul va merge din ce in ce ai bine sunt sigur.

Lasă un răspuns