Stelian Bordieanu despre transferurile SC Otelul Galati


Antrenorul principal al formatiei de seniori a SC Otelul Galati, Stelian Bordieanu, a vorbit la Express TV despre pregatirile din pauza de iarna. Din fericire, totul a decurs fara probleme, echipa noastra beneficiind de antrenamente pe singurul teren practicabil din zona noastra, inclusiv judetele vecine.
„Totul este foarte bine pana acum din punct de vedere al pregatirilor. Au fost unele mici probleme, dar in general totul decurge normal. Ne-am desfasurat pana acum pregatirile pe terenul sintetic. Spre norocul nostru, am reusit sa deszapezim terenul si ne-am desfasurat in conditii bune pregatirea”.
Bordieanu a vorbit si despre numele noi de la echipa, cel mai sonor fiind numele campionului Silviu Ilie, reintors printre otelari.
„Suta la suta e Frunza de la Vanatori, Vieru desi nu e sigur, cred ca va ramane si el, Silviu Ilie care a venit alaturi de noi si si-a manifestat intentia de a ne ajuta, Serea de la Liesti, care va ramane si el la noi. Desi mai sunt ceva discutii, deocamdata despre acestia va pot da detalii. „

2 thoughts on “Stelian Bordieanu despre transferurile SC Otelul Galati

  1. Voi vorbiti serios? Nu e o păcăleală nu?
    Se alătură şi Silviu Ilie şi Sorin Frunză? Vor juca pt. S.C. Oţelul Galaţi? De Serea nu ştiu cine e.

Lasă un răspuns