Stelian Bordieanu: Credem in acest proiect al suporterilor

Antrenorul Stelian Bordieanu, cel care a fost desemnat de toti suporterii sa se ocupe de lotul de jucatori cu care vom aborda sezonul viitor, s-a aratat foarte increzator in proiectul Suporter Club Otelul Galati.
Stelian Bordieanu
„Eu sunt foarte increzator in acest proiect, pentru ca o echipa se legitimeaza prin suporteri. O echipa fara suporteri nu isi are rostul. In conducerea provizorie a fost numit Sorin Haraga iar eu ma ocup de formarea lotului pentru liga a IV-a. Credem in acest proiect pentru ca in Galati fotbalul a ajuns la nivelul cel mai de jos. ”
Cel mai important aspect va fi cel finaciar, de aceea toti cei implicati cauta surse de finantare pentru sustinerea proiectului. Fiind bazat pe suporteri, clubul va trebui sustinut financiar in primul rand din banii membrilor cotizanti. Totusi, va fi nevoie si de implicarea mediului de afaceri galatean dar si a autoritatilor.
„Factorul financiar este unul foarte important. Noi in primul rand ne bazam pe contributia suporterilor pentru ca proiectul e plecat de la ideea lor. Printre sursele de venit identificate amintim taxa de inscriere, contributia anuala a fiecarui membru cotizant, sponsorizari, donatii iar pe mai departe speram si la bani de la autoritatile locale, dar asta dupa ce vom intocmi un dosar si se va vedea de acolo ca este un proiect serios creat pe baze solide.”
Cel mai frumos si mai curat proiect din istoria sportului din zona Moldovei are nevoie de sprijinul nostru al tuturor.

2 thoughts on “Stelian Bordieanu: Credem in acest proiect al suporterilor

  1. Hai ca se poate.

    https://www.facebook.com/eusunt12.ro/posts/1423949590968548

    Unii in 4 ani, au luptat si au urcat din Liga VI in Liga II. Eu cred ca si Otelul poate reusi aceasta performanta. Cu ajutorul suporterilor otelari in 4 ani reusim sa urcam din Liga VI in Liga II. Tot ce trebuie facut este ca suporterii sa fie alaturi de Otelul Galati cu multa daruire si determinare. Putem reusi aceasta performanta.

    Repet in 4 ani putem reveni in Liga II… Hai Suporter Club Otelul Galati.

    1. Exact. Si la ei deja exista o echipa intr-un esalon superior. La noi e foame de fotbal si de Otelul.

Lasă un răspuns