Stelian Bordeianu: La juniori A Otelul e pe primul loc

Daca la nivel de echipa mare situatia e din ce in ce mai neclara, la nivelul juniorilor, Otelul face treaba si chiar face treaba foarte buna. Antrenorul celor de la juniori A, Stelian Brodeianu, prezent in emisiunea Lider Sportiv de la Pro FM, a expicat cam care e atmosfera in lotul echipei sale si ce efect are asupra jucatorilor nesiguranta de la echipa mare.
Stelian Bordeianu
„La nivel de juniori A, ne-am propus sa castigam fiecare meci, fara a avea un obiectiv in sine. Suntem pe primul loc si incercam sa invingem de fiecare data si daca reusim la final sa terminam pe primul loc este foarte bine. Imi doresc ca din acest lot, jucatorii sa faca pasul spre echipa mare, care acum din pacate nu mai este. Si eu si copii suntem un pic debusolati, dar am incercat sa ii tinem motivati. Speram sa putem continua in campionatul de juniori si sa se rezolve problemele la echipa de seniori. „

2 thoughts on “Stelian Bordeianu: La juniori A Otelul e pe primul loc

  1. Ce sa se rezolve problemele cu echipa de seniori cand Bojinca, dupa parerea mea, nu isi face treaba. Sau poate ca este doar o falsa impresie a mea. Bojinca vorbeste numai in dodii de posibili investitori si nimic mai mult. Domnule Bojinca nu mai dati dovada de rea-vointa in cazul Otelului. Daca exista investitori interesati de Otelul spuneti-le pe nume, cutare si cutare, ca din cate se pare si creditorii vor sa stie cine sunt acei investitori interesati de Otelul. Nu mai amanati atata si nu mai evitati subiectul. Un plan de reorganizare bine facut si clubul preluat de catre alti investitori sunt doua din ingredientele ce inseamna, sau ar putea insemna salvarea acestui club de traditie cu un numar foarte mare de sustinatori si simpatitanti ai acestui brand numit FC Otelul Galati. Iar Otelul merita sa continue saexiste pentru ca acest brand Otelul produce, propune in continuare generatii de mari talente. Clubul acesta are un viitor numai daca nu va veti bate joc de el.

  2. Stelian Bordeianu: La juniori A Otelul e pe primul loc

    Daca asta s-ar fi vazut sau s-ar fi rasfrant si asupra rezultatelor primei echipe a „Otelului” ar fi fost si mai bine. Acesti juniori sunt viitorul „Otelului”.

Lasă un răspuns