Starea lotului Otelului si de cati jucatori mai e nevoie pentru a face fata

In acest moment, tinand cont de plecarile din echipa dar si de faptul ca nu vine nimeni in loc, cel mai probabil vom evolua in Liga a 2-a cu juniorii A. Antrenorul acestora, Stelian Bordeianu, a facut o radiografie a starii lotului, radiografie care ne pune pe ganduri in ceea ce priveste viitoarele meciuri ce le vor juca juniorii nostri. El e convins ca are jucatori valorosi in lot, dar mai e nevoie si de oameni cu experienta care sa ii ajute sa creasca pe elevii sai.
Lista jucatorilor plecati Otelul
“Din lotul pe care il pregatesc au apucat se debuteze la liga secunda sunt vreo 5 jucatori, Codreanu Ionut, Codreanu Robert, care din pacate e accidentat, Blanaru, Istrate, a mai jucat Sefer. Avem doar 6 jucatori de 18 ani dintre care 2 sunt accidentati.
Dar asta vreau sa fiu bine inteles, jucatorii trebuie integrati intr-o echipa de seniori. Mai trebuie macar vreo 4-5 jucatori, pentru ca echipa sa faca fata. Dar vom incerca sa rezistam, daca de asta depinde soarta Otelului, trebuie sa o facem.Pregatirea am facut-o specific pentru juniori. Nu poti sa sari etapele, pentru ca la fiecare grupa de varsta efortul e altul.”

One thought on “Starea lotului Otelului si de cati jucatori mai e nevoie pentru a face fata

  1. Se continua batjocura la adresa „Otelului”, iar Bojinca e partas la aceasta mizerie, de aceea si tace, nu spune si nu face nimic pentru salvarea acestui club. El doar trage de timp si „scuipa” din cand in cand cate o prostie cum ca „discutii cu posibili investitori” doar ca sa mai distraga atentia comunitatii galatene, otelare ca el si gasca lui continua lupta de destramare, de falimentare a „Otelului”. Ca daca e sa fim seriosi trebuie sa admitem cu totii ca daca nu se munceste ca acest club sa fie preluat de niste investitori locali interesati de fotbal si de comunitatea locala atunci acest club nu are nicio sansa, nu are niciun viitor. Iar Bojinca stia asta, dar el tace.

    Doar cu juniorii nu cred ca „Otelul” poate face fata cu brio competitiei din liga 2.

Lasă un răspuns