Sportivii de la Otelul nu pot face vizita medicala

Avand in vedere ca in acest weekend se reia campionatul ligii a II-a, dar si ca toti jucatorii de la echipa mare au plecat, nu putem sa ne punem aceasta intrebare. Raspunsul e destul de clar in raportul intocmit de administratorul judiciar care Adunarea Creditorilor.
"Pentru a putea participa la competitie, in primul rand sportivii trebuie sa aiba vizita medicala obligatorie efectuata, sa aiba viza pe legitimatie de la Federatia Romana de Fotbal, ceea ce sportivii FC Otelul nu au.

Avand in vedere faptul ca intru-un lot trebuie sa fie minim 22 de sportivi (Liga a II a) si 20 de sportivi la grupele de juniori, staff-ul sportiv considera ca din punct de vedere numeric si mai ales fizic nu putem face fata la participarea in competitiile Liga a II a si campionatul national de juniori A si B in acelasi timp. Jucatorii juniori sunt fara experienta competitionala la nivel de seniori, nu au inca capacitate mare de efort fizic (au varste cuprinse intre 15 si 18 ani), si pot fi expusi accidentarilor grave. Pentru a putea evolua in Liga a II a suntem obligati sa evoluam si in competitiile de juniori organizate de Federatia Romana de Fotbal si Asociatia Judeteana de Fotbal."

De la aceasta informare, nimic nu pare sa se fi schimbat, dovada fiind faptul ca antrenorul celor de la juniori A, Stelian Bordieanu, a declarat ca nu a fost informat daca elevii sai vor trebui sa joace in Liga a II-a.

One thought on “Sportivii de la Otelul nu pot face vizita medicala

  1. Dati-l bai afara pe Bojinca, concediati-l, cereti revocarea lui pe motiv de incompetenta, pe motiv de non-combat, pe motiv de neimplicare in redresarea clubului…ca doar planul de reorganizare statea in sarcina sa, daca nu ma insel. Si neimplicarea sa, faptul ca nu isi face meseria este un motiv in plus pentru falimentul clubului si nu cred ca asta era treaba lui, ci reorganizarea clubului. Nici investitori nu cauta, nici de vorbit nu vorbeste, dar ce naiba face pentru clubul asta?

Lasă un răspuns