„Speram ca spectatorii sa incurajeze copiii nostri”

Otelul va infrunta Gloria Buzau cu aceeasi juniori A cu care a facut deplasarea si la Bacau. Stelian Bordieanu, antrenoul care va sta pe banca si la aceasta partida , a facut un apel la toti suporterii sa vina la meci si sa incurajeze copiii care vor incerca sa reprezinte cu mandrie culorile noastre.

"Noi incercam prin evolutiile noastre, prin evolutia copiilor nostri, sa facem cinste culorilor Otelului. Eu le-am explicat ce inseamna Otelul pentru Galati.Eu sper ca ceilalti din jurul nostru, in special spectatorii, sa inteleaga si sa-i incurajeze pentru ca e un alt nivel. Speram ca lucrurile se vor indrepta si clubul Otelul va continua sa existe, chiar daca ne va fi foarte greu sa ne mentinem in divizia B. Speram in gasirea de solutii pentru ca acest club sa nu dispara. "

One thought on “„Speram ca spectatorii sa incurajeze copiii nostri”

  1. Stelian Bordieanu: „Noi incercam prin evolutiile noastre, prin evolutia copiilor nostri, sa facem cinste culorilor Otelului. Eu le-am explicat ce inseamna Otelul pentru Galati.Eu sper ca ceilalti din jurul nostru, in special spectatorii, sa inteleaga si sa-i incurajeze pentru ca e un alt nivel. Speram ca lucrurile se vor indrepta si clubul Otelul va continua sa existe, chiar daca ne va fi foarte greu sa ne mentinem in divizia B. Speram in gasirea de solutii pentru ca acest club sa nu dispara. ”

    Si noi speram ca „Otelul” va continua sa existe.

Lasă un răspuns