Site-ul Federatiei anunta un otelar convocat la Nationala U16

Chiar daca au fost ani in care Otelul avea multi jucatori convocati la echipa nationala a Romaniei, la diverse grupe de varsta , situatia de acum a clubului nu ne prea ingaduie sa visam din nou la acele vremuri. Totusi exista si otelari care tin steagul sus, reusind chiar si in asemenea situatii sa se impuna.
Lot-Otelul-Galati-2016
Astfel, la nationala U16, condusa de galateanul Gabriel Manolache a fost convocat si Antonio Sefer. Echipa Romaniei formata din jucatori nascuti in anul 2000 sau dupa va disputa, pe 15 si 17 martie, doua jocuri de pregatire in fata selectionatei similare a Italiei. Ambele partidele se vor disputa la Centrul National de Fotbal Buftea: pe 15 martie la ora 16:00 si pe 17 martie la ora 10:00.
Lotul complet de jucatori convocat de Manolache este urmatorul:
Portari: Andrei Cristea (Regal Sport Bucuresti), Angel Baumann (Tricolor11 Targu Mures)
Fundasi: Ricardo Farcas (Arsenal), Darius Tieranu, Raul Popa, Antonio Manolache (toti Tricolor11 Timisoara), Alex Patrice (Sacavenense), Alexandru Sabangeanu (Academia Gheorghe Hagi), Razvan Ivan (Tricolor11 Targu Mures)
Mijlocasi: Vladimir Screciu (CSU Craiova), Radu Chiriac (FC Danut Coman), Mihael Onisa, Adrian Lazar, Vlad Chera (Tricolor11 Timisoara), Cosmin Tucaliuc (Academia Gheorghe Hagi)
Atacanti: Tiberiu Istratescu (Rapid), Ovidiu Horsia, Otto Csegoldi (ambii Tricolor11 Targu Mures), Fabio Trip (Tricolor11 Timisoara), Pal Kristof (Ardealul Cluj), Antonio Sefer (Otelul Galati).

One thought on “Site-ul Federatiei anunta un otelar convocat la Nationala U16

  1. Site-ul Federatiei anunta un otelar convocat la Nationala U16

    Asta e un lucru bun. Clubul acesta se mai afirma si prin alte lucruridecat prin scandaluri, incertitudini…

Lasă un răspuns