Siretul Piscu – Otelul Galati, prima deplasare

Duminica, 11 septembrie, de la ora 12.00, Otelul Galati disputa a doua partida din acest campionat. Adversarii nostri sunt cei de la Siretul Piscu, o echipa cu care Otelul a disputat si un amical in pregatiri. Desi atunci scorul a fost unul destul de mare in favoarea otelarilor, ne asteptam la o replica mai puternica a Siretului, ei jucand de aceasta data pe terenul propriu. De altfel ne si dorim asa ceva, pentru ca echipa Otelul are nevoie de meciuri tari, astfel incat sa fim bine pregatiti pentru promovarea in Liga a III-a.

foto: Sorin Pana
foto: Sorin Pana

Pentru otelarii din Galati, suporterii au organizat o deplasare cu autocarul,care costa 10 lei. Toti cei interesati pot suna la numarul 0757469835. Deasemenea, toti cei ce detin autoturisme personale si doresc sa ajute pot anunta ca au locuri libere disponibile.
Pentru otelarii din Piscu si satele invecinate, va asteptam pe toti langa noi sa cantati si sa sustineti Otelul Galati, echipa care e a voastra la fel cum e si a noastra. Sa facem din aceasta partida un eveniment cum nu a mai vazut vreodata stadionul Piscu.
Anul acesta trebuie folosit pentru a reconecta toti suporterii ( din oras si judet) cu echipa, pentru ca doar asa vom reusi sa construim acel club frumos ce ni-l dorim cu toti.
Va invitam deasemenea sa discutam despre partida si pe forum:
http://fcotelulgalati.info/comunitate/topic/siretul-piscu-otelul-galati/

2 thoughts on “Siretul Piscu – Otelul Galati, prima deplasare

Lasă un răspuns