Si Eduard Dumitru si-a gasit echipa

Exodul jucatorilor nostri continua, de la Otelul plecand rand pe rand toti jucatorii tineri si valorosi, in care ne pusesem mari sperante. Este si cazul lui Eduard Dumitru, un produs al centrului de copii si juniori, un jucator ce a recunoscut de mai multe ori ca e fan Otelul inainte de a putea sa si reprezinte in terenul echipa sa favorita.

Eduard Dumitru a ajuns la o echipa din judetul Galati, Sporting Liesti, care a profitat de degringolada din curtea Otelului, pentru a se intari. Fostul otelar si-a aratat imediat clasa, el ajutandu-si noua echipa sa castige partida contra celor de Avantul Valea Marului. Eduard a marcat golul de 2-1, aducand astfel victoria.
Ne bucuram pentru jucatorul nostru ca a ajuns la o echipa care sa il aprecieze, insa nu putem sa ne ascundem durerea ca Otelul pierde un jucator de 20 de ani, cu un potential foarte bun, care ne-ar fi facut mandri.

One thought on “Si Eduard Dumitru si-a gasit echipa

  1. Asta este, clubul ramane a fi pradat, terfelit de tot felul de specimene in ghiarele caruia se afla clubul, iar restul, cei ce iubesc Otelul, cei ce ar fi reprezentat viitorul acestui club se vad alungati, marginalizati de oameni ce nu iubesc acest club, de oameni ce nu au nimic in comun cu bunul simt, cu omenia.

Lasă un răspuns