In sfarsit, primele doua goluri pentru noul Otelul

goluri Otelul - Farul Constanta
Una din marile frustrari ale juniorilor nostri a fost pana la meciul de ieri faptul ca nu marcasera niciun gol de cand au fost chemati sa reprezinta Otelul Galati in calitate de „seniori”. Aceasta seceta se poate pune pe seama lipsei de experienta, a terenurilor de slaba calitate sau a emotiilor caracteristice debutului la alt nivel.
Ieri insa au reusit-o si pe asta, otelarii nostri revenind de la 0-2 si egaland pentru 2-2 atunci cand nimeni nu credea ca mai au forta interioara sa o faca.
Marcatorul primului gol al otelarilor, capitanul Robert Ciurea,a inscris din penalty, in minutul 26. El nu se afla la primul gol pentru pentru echipa mare, fiind unul din marcatorii Otelului in meciul cu Rapid CFR Suceava. E insa si pentru Ciurea o noutate marcarea unui gol in noua formula de joc, in care e cel mai experimentat dintre toti coechipierii sai. Acest gol a dat aripi juniorilor care au continuat sa joace peste asteptari si sa puna mari probleme mult mai experimentatilor jucatori de la Constanta.
Cireasa de pe tort a venit imediat dupa pauza (min 49), cand Perju a reusit sa egaleze dupa o actiune personala foarte frumoasa, finalizata cu un sut de la 20 de metri, direct la vinclu.
Speram ca aceste goluri sa le ofere mai multa increde jucatorilor nostri, care au vazut astfel ca se poate si ca mereu trebuie sa isi doreasca tot mai mult.
Am reusit primele goluri, asteptam si prima victorie, pentru ca baietii chiar o pot obtine.

3 thoughts on “In sfarsit, primele doua goluri pentru noul Otelul

  1. In sfarsit, primele doua goluri pentru noul Otelul

    Asa este…parca rasuflam un pic dupa ce am resusit sa inscriem si noi primul gol, aveam nevoie de primul gol inscris de tanara noastra echipa ca nevoia de aer, de a respira. Acum speram ca miercuri 23 Martie 2016, la Piatra Neamt sa reusim sa continuam sa inscriem si poate ca vom obtine si victoria. Consider ca meciul de miercuri este un meci pentru castigarea campionatului , atat de important este meciul de miercuri contra Ceahlaul.

    In ceea ce priveste sustinere din tribune pentru tinerii nostri otelari tinand cont ca meciul a fost programat in mijlocul saptamanii, miercuri ora 15:00, cand lumea e la munca…

  2. Exista cumva vreo cativa „razvratiti”, mai „zurlii” care s-au gandit sa „fuga” de la munca, sau sa se invoiasca si sa mearga la Piatra Neamt? Intreb pentru ca am vreo cativa prieteni care mi-au scris pe Facebook ca s-ar invoi de la munca si s-ar incumeta sa faca un drum pana la Piatra Neamt ca sa-i sustina miercuri pe baieti, dar nu stiau prietenii mei daca galeria, sau clubul organizeaza vreo astfel de deplasare a suporterilor otelari la Piatra Neamt, ma refer daca cei de la club pun la dispozitie vreun mijloc de transport. Voi stiti ceva, de vreo astfel de organizare a suporterilor? Mai sunt si alti „zurlii” in afara de prietenii mei care vor sa dea o fuga miercuri la Piatra Neamt pentru a sustine Otelul? Prietenii astia ai mei in loc sa intrebe ei pe toate forumurile ca ei sunt acasa, ma intreaba pe mine. Daca aflati vreo informatie de acest gen va rog sa o postati din timp pe situ vostru ca sa vada si ei si toti cei interesati, toti cei indeajuns de nebuni incat sa faca deplasarea la Piatra Neamt in timpul saptamanii de munca.

  3. Clubul sigur nu organizeaza deplasari. Despre deplasarea suporterilor deocamdata nu stim nimic. Daca aflu ceva, apare si pe site.

Lasă un răspuns