„Sefer e solicitat de multe echipe din tara si strainatate”

Aurelian Dragan, unul dintre profesionistii Galatiului in ceea ce priveste lucrul cu copiii, referent federal responsabil in zona noastra cu juniorii, a explicat intr-un interviu acordat Express TV ca Antonio Sefer are nevoie de un alt mediu pentru a se dezvolta, diferit de ceea ce e acum la Otelul Galati, echipa aflata in pragul falimentului.

"Pai unde sa joace Sefer, la liga a III-a? Acum ar putea sa joace la Liga a III-a, ca e doar un copil, dar sunt multe cluburi din tara si din strainatate care il solicita. Este un jucator de valoare, este un jucator ce face diferenta. Daca Galatiul isi face echipa si va juca in divizia B, atunci da, pentru divizia B, Sefer cum e el junior, ajuta foarte mult si creste si el in valoare. Iar asta ar fi bine pentru orasul Galati."

2 thoughts on “„Sefer e solicitat de multe echipe din tara si strainatate”

  1. Cum adica „Daca Galatiul isi face echipa si va juca in divizia B” domnule Aurelian Dragan? Ce ati vrut sa spuneti? Galatiul este deja in divizia B si are deja o echipa, atatia cat au mai ramas la aceasta echipa, dar are, numai ca acum sa-l intrebe naibii LSG pe Bojinca cand va fi preluat clubul asta de alti investitori si cand isi va face el meseria cu seriozitate si cu profesionalism refacand planul de reorganizare intr-un mod competent astfel incat clubul sa aiba sanse de salvare. Omul asta Bojinca incepe sa fie din ce in ce mai antipatic. Si lipsa de reactie a lui Bojinca pentru salvarea clubului il face si pe el partas, complice la distrugerea acestui club de fotbal.

  2. Antonio Sefer este un baiat talentat si cred ca merita mai mult decat mocirla care exista acum la „Otelul”.
    Dar el nu cred ca mai are sansa unui viitor la „Otelul” pentru ca dupa parerea mea acest club este impins cu buna stiinta catre faliment.

Lasă un răspuns