Se doreste un centru de excelenta pentru juniorii Otelului

Una din marile probleme ale Otelului la care trebuie sa raspunda atat autoritatile locale cat si administratorul judiciar al clubului, este aceea a Centrului de Copii si Juniori si ce se va intampla cu el in eventualitatea unui faliment al clubului. E un centru foarte important pe car enu ne permitem sa il pierdem ca oras. Ilie Hagioglu, fost director adjunct la Otelul in perioada Marius Stan si implicat in dezvoltarea acestui centru de-a lungul anilor, e de parere ca toti jucatorii nu trebuie pierduti.
El crede ca acest puternic centru de pregatire al copiilor nu trebuie sa produca decat pentru echipele galatene. Hagioglu considera ca e nevoie ca toti copii din acest centru trebuie preluati de catre SCM Dunarea Galati, un alt club ce activeaza la nivel de copii si juniori, cu conditia explicita ca toti jucatorii buni sa fie apoi cedati catre un viitor club Otelul care sa apartina Galatiului.
Centrul de Copii si Juniori Otelul
„Eu cred ca aici s-ar putea face un centru de excelenta, iar toti copiii si antrenorii sa fie preluati de centrul de juniori al clubului SCM Dunarea si astfel sa se faca un centru puternic, cu obligativitatea ca toti fotbalistii valorosi sa fie cedati prioritar catre un viitor club Otelul, fie transformat din Metalosport, fie plecat de la zero. Si-ar gasi aici loc si toti antrenorii de la copiii Otelului, mai ales ca pe marea majoritate a antrenorilor eu ii cunosc foarte bine. Acestia sunt antrenori fata de care eu am o parere foarte buna. Cu putin sprijin din partea primariei, cu jucatorii pe care ii are si clubul Dunarea, putem face un centru de copii si juniori foarte puternic la Galati.
Sa nu uitam ca atunci cand eram acolo, centrul de copii si juniori al Otelului era al doilea cel mai puternic din tara, dupa Academia Hagi. Am avut la un moment dat cate 8-9 jucatori pe la loturile nationale ale Romaniei.”

One thought on “Se doreste un centru de excelenta pentru juniorii Otelului

  1. Cu centru de excelenta, fara centru de excelenta eu cred ca nu isi are rostul discutia si sper din tot sufletul sa nu se ajunga la falimentul „Otelului”.
    F.C. OTELUL GALATI este o campioana si supercampioana a Romaniei, prima campioana a Ligii 1 data de regiunea Moldova, un club cu foarte multi suporteri, patimasi.
    Acest club trebuie sa continue sa existe fara grija falimentului.

Lasă un răspuns