SC Otelul Galati preia initiativa si la nivel de copii si juniori

Odata cu vestea cea mai a obtinerii personalitatii juridice de catre SC Otelul Galati, lucrurile par sa intre pe fagasul normal. Echipa mare se va reuni maine, Stelian Bordieanu avand misiunea de a forma un lot cu care sa ne putem bate la promovare.
Centrul de Copii si Juniori Otelul
In acelasi timp insa SC Otelul Galati acorda o atentie deosebita copiilor ce vor sa evolueze sub culorile rosu-alb-albastre. Avand in vedere ca alaturi de echipa au venit si profesorii de la clubul falimentat plus o parte mare din copiii ce au evoluat acolo, exista premize ca ceea ce a fost in trecut la Otelul sa poata fi refacut. Ne aducem cu toti aminte de puterea si profesionalismul CCJ Otelul si de modul in care jucatori formati acolo deveneau parte importanta din echipa mare. Pentru ca SC Otelul Galati este continuatoarea fostei campioane a Romaniei din 2011, e normal ca profesionalismul Centrului de Copii si Juniori sa se transmita mai departe.
Astfel,Suporter Club Otelul Galati urmeaza sa faca toate demersurile necesare pentru ca toate grupele de copii si juniori sa fie inscrise in perioada imediat urmatoare in competitiile destinate grupelor lor de varsta.
Fosta legenda otelara, Sorin Haraga este implicat alaturi de domnii profesori de la CCJ in actiunile ce au ca scop formarea tinerelor talente si apoi promovarea acestora la echipa mare. E normal ca tinerii care se formeaza in CCJ Otelul sa aiba continuitate in cariera lor, iar promovarea la echipa mare este un drept al lor pe care si-l vor obtine muncind, pregatindu-se serios si ascultand de sfaturile domnilor profesori.
Multa bafta micutilor otelari si ii asteptam sa reprezinta echipa Otelul Galati cu mandrie asa cum au facut-o generatiile trecute.

2 thoughts on “SC Otelul Galati preia initiativa si la nivel de copii si juniori

  1. Repetam, Otelul se va inscrie in Liga a IV-a, asa cum este legal, corect si moral. Nu poti aparea in luna Iulie si deja sa te inscrie in Liga a III-a.
    Haideti sa ne apucam de treaba si sa lasam pentru altii ilegalitatile.

Lasă un răspuns