SC Otelul aduce un alt fel de mentalitate in Galati

De astazi, SC Otelul Galati a pornit din toate punctele de vedere. Daca pana acum aveam tot felul de piedici birocratice, acum nu mai exista nimic din toate astea care sa ne impiedice sa facem din acest club cel mai mare si cel mai frumos din Romania.
Mentalitate Otelul Galati
Nasterea acestui club reprezinta o miza extrem de mare din mai multe puncte de vedere. In primul rand, renastem Otelul Galati, o echipa frumoasa a Romaniei, dar care la un moment dat a avut ghinionul sa iasa inaintea unor indivizi care au omoarat-o pentru ca asa au vrut ei. Chiar daca au crezut ca Otelul va ramane moarta, aceasta echipa are langa ea oameni care sa o apere. Astfel, suporterii si-au luat destinul in maini si au purces la drum.
In al doilea rand, e o initiativa civica de o amploare fara egal in Galati. Niciodata un proiect al comunitatii nu a avut atat d emulti oameni in spate. Pe langa suporterii ce iubesc Otelul, alaturi de echipa mai sunt si fostele glorii care nu au ezitat sa isi arate sustinerea pentru proiectul suporterilor, dar mai sunt si antrenorii, parintii si copiii de la Centrul de Copii si Juniori. Cu aceasta ocazie, SC Otelul Galati poate fi luat drept exemplu pentru orice alta actiune. De aceea e necesar ca proiectul suporterilor sa aiba succes, pentru ca trebuie sa dovedim ca galatenii pot face ceva trainic si frumos, fara sa apeleze la tot felul de „salvatori”.
In al treilea rand, in aceste momente se incearca restartarea fotbalului galatean. Ne este si teama sa ne uitam pe clasamente in Romania fotbalistica, pentru ca nu vom vedea echipe care sa ne reprezinte orasul decat la nivelul ligilor inferioare. Doar Otelul Galati, prin puterea numelui sau e capabila sa atraga langa echipa o masa de oameni care sa produca o schimbare in bine. Fotbalul galatean are nevoie de o locomotiva asa cum este Otelul Galati , care sa traga dupa ea restul formatiilor din esaloanele inferioare, asa cum se intampla in deceniul trecut.
Acest nou proiect isi doreste sa schimbe mentalitatea oamenilor din acest oras, care pentru prima data fac ceva si nu asteapta sa se faca. Suporterii au inteles ca daca ei nu fac, nimeni nu va mai readuce Otelul la viata. Ne bucura avantul proiectului, ne bucura dragostea suporterilor care nu au uitat de aceasta echipa.
Nu uitati, de astazi va puteti plati inscrierea in asociatie si cotizatia anuala in conturile:
RO59BRDE180SV07675471800 in RON si RO55BRDE180SV07675551800 in Euro

3 thoughts on “SC Otelul aduce un alt fel de mentalitate in Galati

  1. Cardul arbastru 90 euro cotizatia anuala + 12euro taxa de inscriere,
    Cardul alb 35 euro cotizatia anuala + 12 euro taxa de isncriere,
    Cardul rosu ( pentru persoanele sub 21 de ani sau pentru cele peste 65 de ani) 15 euro + 12 euro.

  2. Frumoasa imaginea. Numai cu suporteri patimasi alaturi de club „Otelul” lui Puiu Vasilache si al lui Nicolae Burcea va renaste frumos si va fi mai puternic.

    Reintoarcerea clubului la suporteri cred ca va fi de bun augur. Sunt convins ca suporterii nu vor sta deoparte nepasatori, ci se vor implica activ in viata clubului. Numai asa clubul va renaste frumos pe baze solide…sta in puterea noastra, a tuturor suporterilor otelari, iubitori de fotbal si mai ales iubitori de ros-alb-albastru.

Lasă un răspuns