Sa depasim numarul de suporteri de la ultimul meci

Otelul Galati are meci sambata de la ora 17.00 cu Avantul Draganesti, echipa aflata pe locul 12 in campionatul Ligii a IV-a. Meciul se joaca in aceeasi locatie ca si partida cu Independenta, stadionul Siderurgistul. La ultima partida am reusit sa ne adunam un pic peste 2000 de spectatori, acum speram sa fim mai multi.
suporteri-la-ultimul-meci
A fost un spectacol total, asigurat atat de galerie cat si de baietii din teren, iar cei prezenti au savurat o atmosfera ca in vremurile bune ale Otelului. Totusi, proiectul SC Otelul Galati presupune reunirea tuturor galatenilor sub aceeasi umbrela, deci doar 2000de spectatori sunt prea putini pentru potentialul echipei. Ca cineva sa asiste la meciurile Otelului nu trebuie sa fie ultras, e deajuns sa iubeasca fotbalul si sa isi doreasca sa vada acest sport si in orasul Galati. Ii asiguram pe toti ca se vor indragosti atat de Otelul cat si de tot ce inseamna aceasta atmosfera de inceput de era la echipa noastra.
Pe cei care doresc sa ajute la promovarea partidei, le cerem ajutorul. Cel mai usor mod prin care pot ajuta este transmiterea prin viu grai a datei si orei meciului. Asigurati-va ca toate rudele voastre, toti prietenii si toti colegii cunosc detaliile partidei. Nu exista promovare mai puternica decat de la om la om. Avem nevoie de cat mai multi oameni la meciuri, iar voi, suporterii echipei, chiar aveti un rol foarte important in tot ceea ce inseamna promovarea imaginii echipei dar si a prezentei efective a galatenilor la meciurile echipei.
Nu uitati deasemenea de promovarea evenimentului facuta pe Facebook. Dati share catre toti prietenii din lista, pentru ca e un mod de a face cunoscut meciul in tot orasul.
https://www.facebook.com/events/200393943707985/
SC Otelul Galati e un proiect al nostru al tuturor galatenilor iar el trebuie prezentat tuturor locuitorilor acestui oras. Si ce mod mai bun de a cunoaste echipa decat vazand-o la lucru, marcand goluri si facand spectacol pentru noi toti?

One thought on “Sa depasim numarul de suporteri de la ultimul meci

  1. Misto poza de la eveniment cu acea tribuna a stadionului Siderurgistul plina de suporteri. Am incercat sa pun si eu acea poza ca wallpaper pe desktop dar cand se mareste poza devine neclara.

Lasă un răspuns