„S-au incercat unele variante cu Dinamo si Petrolul”

Aurelian Dragan OtelulAurelian Dragan unul dintre cei mai cunoscuti slefuitori de talente din Galati a dezvaluit la emisiunea Divizia Locala de la Digisport, strategia Otelului dupa ce clubul a retrogradat. El a ajuns la Otelul inlocuindu-l pe Vivi Stamate si a incercat sa duca mai departe munca acestuia la Centru de Copii si Juniori, insa totul s-a naruit cand clubul a retrogradat si nu au mai fost bani.
Dragan crede ca Otelul ar fi trebuit sa mearga pana la capat doar cu jucatori din propria pepiniera si sa nu incerce sa aduca oameni de la alte echipe, care nu au pus suflet.
„Otelul nu a prea avut altceva de facut. In vara mi se rupea inima, pentru ca eu am venit sa fac ceva, sa continui o munca ce o incepuse Vivi Stamate. Stiam foarte bine ce aveam de facut. Pe antrenorii de acolo ii stiam pentru ca pe majoritatea i-am avut jucatori, sunt niste oameni deosebiti cu care am colaborat foarte bine. Din conducerea clubului, extraordinar m-am inteles cu Burca si ne-am sprijinit foarte mult. In vara insa cand clubul era in insolventa, bani nu au mai fost deloc si au plecat jucatorii. Au fost astfel obligati sa lucreze cu copii de la centrul de juniori. Neavand bani au luat deasemenea niste jucatori imprumut, prin diverse relatii la diverse cluburi, spre exemplu Cristi Munteanu cu Dinamo. Deasemenea cu Petrolul au incercat niste variante, sa plateasca salariul echipa din Ploiesti iar jucatorii sa aiba meciuri in picioare. Treaba nu a functionat. Chiar am avut o discutie cu Vivi Stamate, venit intre timp manager sportiv si i-am spus ca cel mai bine incepea cu copii, fara sa mai aduca alti jucatori ce nu erau legati cu nimic de Otelul si pe care nici clubul nu avea bani destui sa ii motiveze.
Jucatorii de la centrul de copii si juniori ar fi jucat la ei acasa si mai rau ca acum oricum nu putea sa fie.

One thought on “„S-au incercat unele variante cu Dinamo si Petrolul”

  1. Situatia in care ajunsese clubul „Otelul”, aceea de a se imprumuta de la Dinamo, Petrolul…era de jale. Bine ca nu v-au spalat si chilotii cei de la Dinamo si Petrolul.
    Si situatia continua sa fie dezastruoasa.

Lasă un răspuns