S-a lansat volumul „Nicolae Burcea, legenda Otelului”

Intr-o perioada in care vestile despre echipa noastra de suflet sunt tot mai rele, vestea ca cineva s-a gandit sa lanseze o carte cu subiectul Otelul este intr-adevar ceva deosebit. Autorul Marian Savastru un tanar jurnalist pasionat de Otelul, a adus in fata suporterilor un volum foarte interesant dedicat marelui Nae Burcea, jucator din perioada frumoasa a anilor ’80.

Marian Savastru explica motivele pentru care a ales acest subiect pentru cartea sa: „Am auzit despre el si ispravile sale inca de cand ma chinuiam sa prind un loc in tribuna arhiplina de pe stadionul Otelul, copil fiind, in vremea in care echipa galateana era prezenta an de an in prima divizie. Am auzit despre el ca i se spunea de pe atunci „Creatorul”. M-am gandit intotdeauna ca a fost un mare fotbalist daca asa i-a fost purtat numele. Cel mai mult m-a fascinat respectul cu care s-a vorbit intotdeauna despre Nicolae Burcea, in orice context. Si ca fotbalist, si ca om”.
Lansarea cartii a avut loc ieri, la Sala Sporturilor,de la ora 16.00.

One thought on “S-a lansat volumul „Nicolae Burcea, legenda Otelului”

  1. Frumoasa poza, in sensul de potrivita. Ar merita ca acest stadion „Otelul” sa-i poarte numele lui Nicolae Burcea. Ar fi un omagiu adus lui ca om si carierei lui sub tricoul „Otelului”.

Lasă un răspuns