Robert Ciurea: Imi cer scuze fata de colegi si suporteri

Capitanul echipei Otelul in partida cu Rapid,Robert Ciurea, a vorbit dupa terminarea meciului despre prestatia coechipierilor sai care au facut fata destul de bine pana la un punct favoritei la promovare in seria noastra.
Robert Ciurea Rapid Bucuresti
„Din pacate am pierdut la un scor pe care nu il meritam. Rapid este o echipa buna, viitoarea promovata in Liga I. Numai ca si noi am vazut faze la care puteam sa inscriem, din nefericire am ratat si un penalty. Vom vedea ce vom face de acum inainte. ”
Ciurea era descumpanit pentru ca, din pacate, solutia aleasa la faza penalty-ului a fost una fara efect, Otelul nereusind sa marcheze macar golul de onoare.
„La faza penalty-ului asa am gandit, a fost o decizie luata pe moment. Imi pare nespus de rau si cu aceasta ocazie vreau sa imi cer scuze fata de colegi si suporteri. Poate s-a inteles ca mi-am batut joc, insa nu a fost asa. A fost o decizie neinspirata de moment pentru care regret enorm.”

4 thoughts on “Robert Ciurea: Imi cer scuze fata de colegi si suporteri

  1. Nu ai de ce sa-ti ceri scuze Robert. Se mai intampla sa si ratezi, sa si pierzi…asta e fotbalul. Daca totul ar merge ca la carte nu stiu daca viata ar mai avea vreun farmec. Si daca toti ceilalti dinaintea voastra ar fi luat deciziile corecte poate ca voi nu ati mai fi fost pusi intr-o astfel de situatie dificila in care fiecare dintre voi copii sa trebuiasca sa munciti cat 10 oameni la un loc. Se mai intampla sa mai si gresesti, cu totii gresim. Important este sa treci repede peste aceasta dezamagire sau autoinvinovatire. Prefer sa va vad pe fiecare dintre voi copii gresind in teren pentru „Otelul” decat sa-i vad pe toti mercenarii care au trecut pe la acest club si ifosele lor. Treci peste dezamagire Robert, clubul merge mai departe si numai impreuna jucatori si suporteri putem sa readucem clubul in prim-planul fotbalului de nivel inalt. Daca voi copii nu ati fi decis sa intrati in teren sa luptati pentru „Otelul” acest club nu ar mai fi mai ajuns pana in ziua de astazi.

    Prefer sa vad „Otelul” gresind de o mie de ori cu voi in teren decat cu un alt personaj cu gandul la bani.

  2. Si Ronaldo, Beckham sau Zidane mai ratau. Daca am cere de la fiecare suflet ce reprezinta acum in teren Otelul sa fie cate un Messi cred ca nu am fi zdraveni la minte. Important este ca voi ati reusit sa ne aduceti Otelul pana in prezent cand altii au renuntat demult la acest club. Si cu ratarea aceasta si fara ea eu tot va respect pe voi copii ca ati luptat si cine stie poate veti mai lupta pentru Otelul daca acest club va fi lasat sa existe in continuare.

  3. Capul sus Robrt Ciurea. Nu fi suparat fiindca altii au fugit demult, dar voi ati ramas sa luptati. Conteaza ca ati incercat. RESPECT.

Lasă un răspuns