Ridicam din nou otelarii din judet, de data asta la Vanatori

Dupa deplasarea frumoasa de la Piscu, in acest weekend mergem din nou in judet, la Vanatori. E inca un moment in care Otelul Galati isi poate recastiga suporterii din judet, oameni care au sustinut Otelul in perioadele frumoase din istoria echipei, dar care din cauza managementului prost din ultimii ani, i-a pierdut. E acea perioada frumoasa cand echipa incearca sa readuca langa ea tot ce inseamna spirit de otelar si putem fi siguri ca si in judet, la fel ca in oras, sunt destui care isi doresc sa sustina acest proiect frumos.
suporteri-la-ultimul-meci
In aceasta duminica Otelul Galati joaca la Vanatori, de la ora 12.00 si ii asteptam pe toti suporteri de acolo sa vina sa vada echipa, sa cante si sa o incurajeze asa cum nu s-a intamplat niciodata pana acum. E un moment frumos pentru a fi otelar si trebuie sa profitam de asta. Ne bucuram sa aducem stirea renasterii Otelului in tot judetul si abia asteptam sa fim alaturi de cei din Vanatori pentru a arata tuturor ca intreg judetul se aliniaza in spatele Otelului intr-un scop comun, acela de a duce numele Galati inapoi in prima liga.
Impreuna pornim pe acelasi drum, atat suporterii din oras, cat si cei din judet, din tara sau chiar din strainatate. Otelul e o echipa mare tocmai datorita suporterilor ei si e momentul ca si suporterii din Vanatori sa arate ca iubesc echipa. Speram sa ii convingem si pe cei ce inca nu au gustat din iubirea pentru Otelul ca aceasta echipa ii reprezinta si pe ei, asa cum ii reprezinta pe toti galatenii.
Bineinteles ca si la aceasta partida va fi prezenta cutia pentru donatii, asa ca oricine vrea sa ajute ca Otelul sa existe e binevenit sa puna un ban acolo.
Va asteptam deci dragi suporteri galateni de oriunde, duminica 2 octombrie la Vanatori, acolo unde Otelul intalneste echipa locala Avantul Vanatori de la ora 12.00.

Lasă un răspuns