Reunire cum de mult nu a mai fost

Entuziasmul cuprinde tot mai multi suporteri ai Otelului, care incep sa revina la vechea dragoste pentru echipa. Un prim episod il constituie evenimentul ce a avut loc astazi la stadionul Siderurgistul, adica reunirea lotului echipei SC Otelul Galati, pentru pregatirea sezonului 2016-2017.
Evenimentul a fost cinstit cum se cuvine atat de baietii din peluze, care au facut show, cat si de spectatorii obisnuiti care au venit sa sustina echipa ce porneste la un nou drum.
Reunirea lotului Otelul Galati
Putem estima ca in tribunele stadionului Siderurgistul au fost in jur de 150 de suporteri, un numar mare pentru un astfel de eveniment la o echipa de Liga I. Pentru Liga a IV-a in acest moment nu exista comparatie.
Suporterii au animat tribunele cua jutorul cantecelor, fumigenelor si mesajelor afisate.
Pe unul dintre ele putea fi citit: „Bani furati, echipa distrusa. Dragostea pentru Otelul, nicio clipa redusa.” iar pe cel de-al doilea:” O noua fila de poveste. Legenda Otelului nu se sfarseste.”


Jucatorii aflati in teren, conform site-ului oficial sunt urmatorii:
Portari: Bordieanu Ştefan, Enache Cătălin
Jucători de câmp: Oprea Rareș, Codreanu Ruben, Maftei Claudiu, Ciurea Robert, Cristof George, Lepădatu Viorel, Petică Mihai, Cireașă Claudiu, Goga Aurelian, Scarlat Tudor, Grigoraș Alin, Grozav Robert, Gheorghe Robert, Iancu George.
Pe langa acesti, au mai venit sa ajute Otelul si Tudosă Petrișor, Tudose Marius, Boboc, Pleșu Iulian, Miron Adrian, Mocanu Daniel, Ioniță Paul, Sava Alexandru, Chirilă Cristian, Bandac.
Deasemenea. in lotul lui Bordieanu se pare ca vom avea si jucatori cu experienta ca Ioviță Valentin si Eugen Bastina.
Startul e unul extrem de promitator, depinde doar de noi ca si restul sa fie la fel de furmos.

3 thoughts on “Reunire cum de mult nu a mai fost

Lasă un răspuns