„Restul de bani din Liga Campionilor s-au dus pe datorii”

Unul din marile reprosuri pe care suporterii il fac actualului primar Marius Stan si fost presedinte la Otelul, este disparitia rapida a unei mari parti din banii castigati de echipa noastra prin participarea in Liga Campionilor. Toata lumea stie ca Adamescu a facut sa dispara peste 7 milioane de euro transferandu-i pe o alta societate, insa Otelul a castigat mult mai mult din obtinerea titlului si implicit a participarii in Liga Campionilor.
Gloriilor
Ilie Hagioglu, vicepresedinte al clubului Otelul in acea perioada, a explicat astazi la Lider Sportiv de la Pro FM unde s-au dus banii de care intreaba suporterii.
„Eu stiu foarte bine, pentru ca s-a facut un audit de catre cei din combinat in momentul in care s-a vandut echipa. In conturile Otelului ramasesera aproximativ 8 milioane de euro. Se intreaba lumea unde sunt restul de bani. Acesti bani s-au dus in contul datoriilor clubului Otelul, s-a refacut stadionul, s-au dat prime la jucatori pentru castigarea titlului. Clubul in acel moment nu mai avea datorii la nimeni. Deci toti banii de care intreaba lumea au fost cheltuiti pentru a plati diferite ce au fost necesare atunci.”

3 thoughts on “„Restul de bani din Liga Campionilor s-au dus pe datorii”

 1. Aceasta tema va fi intotdeauna subiect de discutii pentru cei ce vor sa profite politic si sa-si denigreze adversarul. Am invatat sa nu mai fiu atat de creduli la cei ce striga in gura mare ca „ala a furat” sau „ala a dres” sau ala a facut nu stiu ce branza”. Da, sunt convins ca exista hartii care pot demonstra lucrurile spuse de Hagioglu, dar sa vedeti cum se va reporni propaganda mizerabila politica a unora care in loc sa-si prezinte programul electoral, adica ce vor ei sa faca pentru oras si pentru bunastarea galatenilor se vor axa pe denigrarea adversarului. Acei oameni care recurg la astfel de tactici nu merita votul si increderea oamenilor asa ca aveti grija pe cine credeti si pe cine votati, ca daca iarasi sta orasul asta in loc vreo 8 ani de zile cum a stat pe vremea lui Ciumi si a lui Dumitru Niciolae e jale pentru orasul acesta.

  Iar pe deasupra pentru toti postacii propagandisti si pentru cei care au tendinta de a-i crede uitati ca Hagioglu zice clar ca a existat si un audit la club deci se poate sti clar ce s-a intamplat cu banii, asa ca eu unu nu am sa-l cred pe Ciumacenco sau pe Cristache, Durbaca si acolitii lor cand vor „vinde” alegatorilor aceeasi tactica, acelasi slogan mizerabil cum ca Stan ar fi furat banii din Champions League. E un calcul simplu:

  8 ani cu Ciumacenco si Niciolae => orasul arata ca o ruina, ca o ulita de sat

  4 ani cu Stan => orasul incepe sa arate mai bine cu ulite asfaltate, cu cotete/garaje demolate, cu parcuri si spatii verzi, cu locuri de joaca pentru copii Galatiului, cu anveloparea termica a apartamentelor, etc. Si multe alte proiecte incepute carora niste gasti politice au incercat sa le opreasca pentru a nu le strica lor afacerile (una din afaceri traversarea Dunarii cu bacul, cu barca).

 2. Probabil postacii vor relua aceeasi tactica, aceeasi mamaliga inainte de alegeri, ca si in 2012. Dar e fumata asta.

 3. Eu demult nu mai iau in seama ce zic postacii. Ma bine imi folosesc circumvolutiunile si gandesc singur pe baza a ceea ce vad decat sa accept ce-mi spune unul sau altul, aceia fiind probabil mai mult sau mai putin interesati/dezinteresati.

  Daca vreti ca orasul sa arate ca inainte de 2012, de pe vremea lui Ciumi si a lui Niciolae sau daca plangeti dupa cotetele acelea mizerabile in care tineati toate mizeriile atunci votati asa cum vreti, dar dupa sa nu plangeti ca de ce nu se modernizeaza, ca de ce nu se schimba nimic in orasul asta.

Lasă un răspuns