Respect Cluj, dar respect si Galati

Am vazut cu toti mitingul celor de la U Cluj, pentru sustinerea propriei echipe. A fost un miting bine organizat, promovat bine si in presa si care s-a bucurat de o prezenta foarte importanta, mii de iubitor strigand pentru echipa lor. Bravo, felicitari si respect U Cluj.
Exista insa si un dar si are legatura cu suporterii echipei Otelul. Am vazut comentarii pe retelele sociale si pe site-urile suporterilor, care spuneau ca la noi nu va niciodata asa ceva.
Respect Galati
Poate ca totusi ar trebui sa tinem capul mai sus cand ne uitam la altii si nu trebuie sa uitam ceea ce am facut noi si cine suntem. E adevarat ca la numarul de participanti nu ne putem compara cu cei din Cluj, dar asta e singurul aspect la care ne depasesc. Si suporterii echipei Otelul au facut mitinguri de sustinere a propriei echipe si nu unul singur. Cu ce intrece un suporter clujean pe un otelar? Oare nu cu aceeasi mandrie si-au sustinut si unul si celalalt echipa pe stadion, acasa sau in deplasare? Oare nu cu aceeasi manie au strigat si unul si celalalt impotriva celor ce au dorit sa faca rau echipei iubite? Oare nu cu aceeasi dragoste de culori au facut tot ce e omeneste posibil sa stranga bani pentru a tine clubul iubit in viata?
Dragi otelari, noi ca suporteri avem tot dreptul din lume sa ne comparam cu oricare alt suport de pe glob, pentru ca am demonstrat si demonstram in continuare ca iubim Otelul si culorile ros-alb-albastre. Ca nu suntem la fel de multi ca altii e irelevant. Rusine galatenilor care au uitat Otelul, rusine suporterilor care sustin o echipa doar la bine. Dar noi nu suntem ca ei, noi inca gasim puterea sa aplaudam dupa infrangeri, noi inca ne dam ultimii bani pentru a cumpara un bilet sau un program de joc, noi inca sustinem Otelul.
Stati drepti si mandri, dragi otelari pentru ca meritati!

3 thoughts on “Respect Cluj, dar respect si Galati

  1. SilviuG,

    Ce polemica? Cred ca e doar o comparatie intre suporterii lor si suporterii nostri, care sunt la fel de patimasi, la fel de dedicati si cu nimic mai prejocdecat cei din Cluj.

  2. Sunt oarecare asemanari in anumite privinte dar intr-altele nu poate exista termen de comparatie. Ei sunt in vest, au infrastructura, au un stadion nou, au un numar impresionant de suporteri si cu toate acestea suporterii nostri cred ca se ridica la nivelul asteptarilor si cred ca suntem la fel de patimasi ca si ei.

Lasă un răspuns