Proiectul suporterilor trebuie sa continue

Faptul ca tribunalul a dat un alt termen pentru ca SC Otelul Galati sa capete personalitate juridica a dat peste cap un pic toate planurile noastre de a demara proiectul cat mai repede. Proiectul in care isi puneau speranta atat de mult suporteri a suferit o mica amanare, ceea ce nu inseamna ca aici e sfarsitul. E o perioada in care asteptam, ceea ce ne creeaza tuturor o stare de spirit vecina cu frustrarea.
Sigla Otelul Galati
Atat timp cat totul depinde de noi, nimic nu ne poate opri. E adevarat ca e nevoie de bani, dar suporterii care doresc sa ajute Otelul sunt multi si toti doresc sa se implice. Otelul Galati e o echipa care are in spate mii de oameni si acest lucru garanteaza ca aceatsa frumoasa echipa nu va muri.
Sunt destui care se tem insa de o noua amanare, pentru ca institutiile statului din Romania merg cu o viteza diferita de cele de prin alte parti. Suntem convinsi ca nu va mai fi o noua amanare, insa la fel de convinsi eram si data trecuta. In teorie, toate sunt puse la punct si de pe 19 iulie Otelul Galati va intra intr-o noua era. Dar exista o foarte mica sansa sa se intample ceva extrem si noi sa fim iar amanati. Ce vom face atunci?
Chiar daca va fi o lovitura grea, lupta trebuie sa continue indiferent cat de mult va dura. Otelul Galati trebuie sa invinga si sa invie, chiar daca va trebui sa punem si mai multa energie in acest lucru.
Toti vrem ca Otelul Galati sa fie deja reinviat, toti ne dorim sa vedem deja jucatorii care vor evolua pentru noi din toamna, insa deocamdata birocratia din institutiile statului lucreaza impotriva noastra. Nu putem sa nu ne intrebam de ce nu ni s-a dat un termen de doua trei zile a ne platim din nou taxa de timbru, astfel incat sa putem da drumul la treaba.
Suntem insa obligati sa mergem mai departe, suntem generatia care trebuie sa aiba grija ca Otelul Galati sa traiasca din nou, dar de data aceasta sa nu mai depinda de unul sau altul. E o sarcina grea, insa oamenii care au trait sa o vada pe Otelul campioana, au primit din partea destinului si aceasta ocazie, de a-si reconstrui echipa dupa cum doresc ei. Fara suporteri, Otelul ar ajunge din nou pe mana unor oameni care nu isi doresc altceva decat sa scoata un profit iar apoi, cand s-au saturat, sa arunce la gunoi tot ce e noua mai drag. Nimeni nu stie mai bine decat noi ceea ce are nevoie Otelul Galati. Noi suntem cei care am sustinut echipa, fie pe ploi sau vant sau sub soarele arzator, noi am plans sau ne-am bucurat atunci cand echipa a pierdut sau a castigat. Conducatorii, jucatorii, oamenii politici de la carma orasului, toti vin si pleaca, singura constanta in viata acestei echipe sunt suporterii.
Proiectul Suporter Club Otelul Galati trebuie sa continue, indiferent de ceea ce se va intampla pe 19 iulie, pentru ca nu mai vrem sa mai trecem niciodata prin ceea ce am trecut in acest an. Nu putem vorbi decat in nume personal, fiecare suporter al Otelului trebuind sa se intrebe ce vrea de la echipa pe care o sustine, insa am vazut ce inseamna sa ne punem sperante in oameni care nu vor decat sa se foloseasca de ceva de la acest club. Otelul Galati este un brand si e normal sa apara oameni care sa isi doreasca sa il controleze. De aceea e important sa ramanem uniti, sa facem fata oricarei incercari la care suntem supusi si sa ducem pana la capat ceea ce am inceput. Altfel, putem fi siguri ca istoria din acest an se va repeta.

3 thoughts on “Proiectul suporterilor trebuie sa continue

  1. Mobilizator mesajul. Un articol ce vrea a mai spulbera din dubiile unora. Nimic nu e imposibil daca te incapatanezi sa lupti pentru a-l realiza. Trebuie doar determinare, hotarare, dorinta.

    P.S.: Super marfa formatul noului site. Sau poate ca e doar o prima impresie de nou. Totusi e meserias.

Lasă un răspuns