Prioritatea numarul 1, salvarea grupelor de juniori

Odata cu declararea falimentului echipei Otelul, e clar ca nu vom mai putea participa cu echipa mare in Liga a III-a. Indiferent de ce se va intampla la nivelul seniorilor cu aceasta echipa, deocamdata intreaga suflare otelara ar trebui sa aiba in acest moment ca prioritate rezolvarea situatiei grupelor de copii si juniori.
Otelul pe ultimul loc
Avem copii talentati, avem tineri care promit cu adevarat si avem antrenori pasionati de ceea ce fac si care au lucrat in niste conditii greu de imaginat. Galatiul ca oras nu isi permite sa piarda acesti oameni si speram ca toti cei implicati in acest sport, inclusiv autoritatile locale sa faca tot ce pot pentru a sprijini continuitatea fotbalului juvenil la Otelul.
Din cate s-a discutat la partida dintre Otelul Galati si liceul din Ramnicu Sarat se incearca o discutie la FRF pentru ca grupele de juniori ale clubului nostru sa continue campionatul pana la final. Acesti jucatori chiar nu au nicio vina ca oamenii mari au facut prostii si au distrus clubul lor. Ei doar au jucat si vor sa fie lasati sa joace in continuare pentru oras si echipa la care si-au inceput activitatea.
Este nevoie insa si de un plan de viitor, dupa terminarea campionatului curent, pentru a nu lasa ca toti acesti oameni sa se lase sau sa plece din Galati. Speram ca acest articol sa fie ca un dus cu apa rece pentru cei responsabili cu destinele fotbalului in orasul nostru si sa se faca ceva cat mai repede.

One thought on “Prioritatea numarul 1, salvarea grupelor de juniori

  1. Prioritatea numarul 1, salvarea grupelor de juniori

    Cine naiba sa mai salveze si grupele de juniori cand numai profitori exista pe lumea asta. Cine? Clasa politica? Ma faceti sa rad. Daca s-ar putea cred ca toata clasa politica ar trebui desfiintata fiindca democratia nu mai este ce a fost sau ce s-a vrut a fi; nu vedeti ca acum e fiecare pentru el? Acum este o situatie absurda, daca s-ar putea fiecare sa se conduca pe sine insusi pe banii celorlalti cred ca ar face-o multi.
    Autoritatile locale sa salveze grupele de juniori? L.O.L. Ei au fost in stare sa stea degeaba si sa se uite cum clubul e falimentat.

Lasă un răspuns