Premiu pentru cea de-a 100-a adeziune

Dupa cum stiti, in acest moment se strang adeziuni pentru viitorul club Otelul Galati, iar noi avem nevoie de cat mai multi oameni alauri de acest proiect. Puterea clubului va sta doar in numarul cat mai mare de suporteri ce adera la proiect. Pe langa partea financiara, numarul cat mai mare de suporteri va influenta corectitudinea cu care se va desfasura activitatea clubului in anii ce vor veni. Ideal ar fi ca toti galatenii sa adere la acest proiect pentru ca e in joc onoarea orasului, insa suntem constienti ca numarul membrilor cotizanti se va mari incet.
Concurs 100 adeziuni
Tinta pana la sfarsitul saptamanii este sa strangem 100 de adeziuni, asta insemnand 100 de oameni care se angajeaza sa isi plateasca taxa de inscriere in asociatie plus cotizatia anuala. Chiar daca nu pare o cifra mare, 100 reprezinta o tinta pe care ne-o dorim atinsa cat mai repede.
SC Otelul Galati a anuntat pe contul de Facebook un concurs, pentru cei ce depun adeziunile. Astfel, cine depune cea de-a 100 adeziune primeste un premiu. Redam mesajul de pe pagina de Facebook a SC Otelul Galati:
„Completeaza o cerere de adeziune in Suporter Club Otelul Galati, de pe site-ul www.ascotelul.ro, trimite-o semnata si scanata la contact@ascotelul.ro, apoi da Like & Share la aceasta postare si membrul oficial cu numarul 100 va fi premiat cu un DVD special al meciului Otelul – Trabzonspor si o carte „50 de ani, 50 de legende”!
Castigatorul va fi anuntat luni, 6 iunie, urmand ca la sedinta de la ora 19:00, de la Stadionul Siderurgistul, sa isi ridice premiul.”
Cifra de adeziuni este foarte apropiata de 100 de aceea oricine depune imediat dupa ce citeste acest articol are sanse foarte mari sa castige premiul.

6 thoughts on “Premiu pentru cea de-a 100-a adeziune

 1. Vai de capul nostru, dar pana la cifra de 900-1000 de suporteri socios care se preconizeaza a fi necesara pentru a alcatui un buget în jur de un miliard opt sute-două miliarde de lei vechi necesar, buget de promovare în Liga a III-a…mai e mult. Dar e greu, unii pot altii nu pot, lumea e in dificultate financiara.

  Apropo…Ciuma Galatiului a castigat fotoliul de primar. „Bravo” galateni. Acum sper ca toate gaitzele caraitoare care tipau ca Stan primarul nu ajuta Otelul sa se duca si la Ciuma Galatiului, noul primar ca sa ajute Otelul. Ca pana acum unii tipau ca Stan e draqul Otelului. Acum Ciumi „proaspatul” primar va ajuta Otelul nu-i asa? Ca daca lui Stan i se striga de catre postaci ca e groparul Otelului (desi nimeni nu adusese la vremea respectiva alt investitor, toti stateau pe tusa si priveau) atunci lui Ciumacenco „salvatorul” Galatiului sper ca i se va striga la fel nu? Sau pentru noul primar Otelul nu mai este un simbol al orasului?

  Mi-e scarba de cati postaci exista si mi-e scarba de cata lume pune botul la ce minciuni striga altii, in loc sa gandeasca si sa aleaga singuri.

  Vreau sa aud ca sunteti la fel de vocali si voi cei de pe http://www.fcotelulgalati.info dar si interesatii si teatralii aia de pe http://www.dunareabatrana.ro

  Este si unul care tot comenteaza aiurea pe bloguri, pe situri si propune niste aberatii, Badaluta nu mai stiu cum, care se da el mare intelectual si ne arata el noua cat de mare si tare este Ciumi salvatorul Galatiului. Ei, sa-l vedem noi acum pe Ciumi cum salveaza el Galatiul si cum modernizeaza el Galatiul. Sper ca postacii sunt pregatiti sa strige si in timpul mandatului lui Ciumi lozinci de genul „vrem locuri de munca”, sau acum daca a iesit cel pe care-l vroiau postacii nu se mai striga de locuri de munca, nu se mai striga salvati Otelul, nu i se striga nimic lui Ciumi de modernizarea orasului?

  Vedeti voi, parca tara asta si orasul asta au fost furate, jecmanite, distruse de oameni cu nume predestinate Basescu (basau, pirt, fis), Boc (rahat, in limba turca), Ciumacenco (ecuatie simpla de gradul 1, o ciuma pentru Galati?). Sa ne spuna si noua noul primar Ciumacenco cum va moderniza el Galatiul, sa ne spuna unde sunt locurile de munca, sa ne spuna cum ne va scapa de mizeria inca ramasa prin oras, sa ne spuna care sunt proiectele lui…si nu ma refer aici la cele incepute de Stan, ca si la acelea incepute de Stan se gaseau postacii sa strige ca defapt sunt proiecte vechi ale lui Dumitru Nicolae, ale lui Durbaca si a fostului vice Ciumi.

  Dar vreau sa aud cum va salva Ciumi clubul Otelul. Ca tot spuneau unii suporteri ca odata infiintata asociatia noului Otelul vom putea atrage si fonduri locale, vom putea discuta cu primaria de pe alta treapta, etc., etc., etc.

  Bravo galateni, ati votat ce trebuia. Cand sa mi se asfalteze si mie ulita s-au trezit unii ca nu le convine primarul si l-au votat tocmai pe cel ce a mentinut strazile orasului si orasul in ansamblul sau la stadiul de ruina pe timpul lui Dumitru Nicolae.

  Si nu va ambalati postacilor acuzandu-ma ca as fi postacul lui Stan ca eu spre deosebire de voi, daca maine, poimaine, la urmatoarele alegeri nu-mi convine de unul eu votez alt candidat, eu pot sa votez alt candidat nu sa sustin acelasi candidat, dar voi postacii pupati acelasi bas si nici ca vreti sa acceptati ideea ca altii ar putea fi mai competenti decat candidatul pe care-l sustineti.

  Traiasca Ciumi, salvatorul Galatiului si salvatorul Otelului bineinteles. Doamne, vai dar cate locuri de munca vin spre Galati aduse de Ciumi, parca si vad somajul ajungand la minus, -1, -2, -3, etc, nu numai ca somajul va fi 0, dar va fi chiar mai bine de atat, mai bine decat 0, va fi chiar in sens negativ, adica vom fi pe „-„, deci locuri de munca fara numar incat ne vom sterge cu banii la fund, somajul nu va fi decat o trista amintire.

  1. Galatene te inteleg si inteleg frustrarea tuturor celor care asteapta o modernizare completa a orasului iar din cate se pare nu a castigat Ciumacenco, dar eu speram sa nu-i mai vad in politica locala galateana nici pe Ciumacenco si nici pe Pucheanu, dar mai ales sa iasa naibii la pensie Durbaca. Ca nici cu Pucheanu nu prevad sa fie mai bine pentru Galati. Eu zic sa facem totusi o diferentiere, o distantare a Otelului de politicul local ca ati vazut ca doar prin campanii Otelul e bun si ii doare grija pe unii alesi de Otelul cum era si Cristache parca, cel ce se poza cu fularul Otelului pe umeri. De pramatia aceea de Ciumacenco nici nu mai zic ca ala nu a fost in stare sa faca nimic nici macar pentru un oras cat timp a condus ca vice orasul Galati atunci cand mosneagul Dumitru Nicolae dormea in functie, dapoi sa-l mai intereseze de Otelul.

   Stiti de ce anume ma bucur in momentul acesta, daca pot sa spun ca ma bucur, desi nu e chiar bucurie, dar daca tot l-au votat unii galateni pe Puchenita papusa lui Nica macar galatenii vor vedea cat de mizerabil va arata Galatiul sub obladuirea sa, ca de vazut am vazut cum arata Galatiul cand Ciumosul Ciumacenco conducea orasul cat timp a dormit Dumitru Niciolae in fotoliul de primar si galatenii au mai vazut si cum arata orasul sub obladuirea lui Stan.

   M-am saturat ca votul meu sa nu conteze fiindca majoritatea ca o ceata ce se lasa manipulata la un strigat e manata intr-o anumita directie. Va doresc dragi galateni sa traiti exact dupa modul sictirit in care votati.

   Orasul a fost condus si de Ciuma. Galatiului cat a fost vice si Dumitru Niciolae dormea in fotoliul respectiv, orasul a fost condus si de pensionarul Durbaca, orasul a fost condus si de Stan iar Otelul vai de viata clubului. Trec astia pe la primarie unu si unu, dar unii nu fac deloc, iar cei care fac nici unul nu termina ce au inceput ca tot cu asa-zisele „garaje” imputite am ramas in cartier. Numai rahaturi au in cosmeliile acelea de buncare.

   Faceti o comparatie. Deci nu se pot rezolva nici macar lucrurile normale, firesti de care au nevoie oamenii intr-un oras curat si civilizat, pai cum sa se rezolve treaba pentru o pasiune a unora cum este Otelul. Pur si simplu te ingrozesti.

    1. Da Catalin. Ai dreptate despre respectivul era vorba care aparuse cu fularul si cu dragostea eterna pentru Otelul ce s-a epuizat doar cam in cateva momente toata dragostea lui pentru Otelul. Multumim de clarificare. Si eu unul incercam sa-mi aduc aminte de cei care s-au mai declarat ca mari otelari, ca mari fani ai Otelului doar pentru scurte perioade, sau pe moment. El era. 😀
     Si cred ca la el se referea si cel de mai sus Otelul e Otelul.

Lasă un răspuns