„Pot spune ca domnul Bojinca e un mincinos”

Mihail Bojinca administrator judiciar Otelul
Mihail Bojinca administrator judiciar Otelul

De cand a plecat Marius Stan din fruntea clubului Otelul, s-au perindat pe la conducerea clubului nostru tot felul de oameni fara experienta in fotbal, care mai mult rau ne-au facut. Daca pana acum erau strict oamenii lui Adamescu, acum clubul Otelul este condus de un administrator judiciar, o firma a carui reprezentant este Mihail Bojinca, un om care a reusit sa ne pacaleasca pe toti, facandu-ne sa credem in bunele lui intentii.
Presedintele Ligii Suporterilor Galateni, Valentin Tudose a vorbit la Pro FM in emisiunea Lider Sportiv, exprimandu-si neincrederea in Bojinca, in urma experientelor cu acesta.
„Pot spune ca domnul Bojinca este un mincinos si isi apara strict interesele lui. Asta e strict parerea mea personala. Este un tip facut parca dupa chipul si asemanarea lui Adamescu. desi la inceput omul s-a aratat cooperant si ne-a insuflat ideea ca ar fi dezinteresat si ar vrea sa rezolve problema asta spre binele tuturor, al suporterilor si al comunitatii locale. S-a dovedit a fi cu totul altfel.”

One thought on “„Pot spune ca domnul Bojinca e un mincinos”

  1. Presedintele Ligii Suporterilor Galateni, Valentin Tudose a vorbit la Pro FM in emisiunea Lider Sportiv, exprimandu-si neincrederea in Bojinca, in urma experientelor cu acesta:
    „Pot spune ca domnul Bojinca este un mincinos si isi apara strict interesele lui. Asta e strict parerea mea personala.[…]”

    Sunt de aceeasi parere. Tot ce a facut Bojinca pana acum, sau mai bine zis tot ce nu a facut pana acum (pentru ca el trebuia sa-si faca meseria si sa refaca planul de reorganizare corelandul cu decizia de amnistie fiscala a datoriei catre ANAF, dar nu a facut-o ci a lasat acelasi plan de reorganizare ce data tocmai din 2013). A dormit in ghete, mai mult sau mai putin intentionat. Asta e concluzia pe care mi-am format-o vazand cele intamplate pana acum.

Lasă un răspuns