Pe ce stadion va juca Otelul cu Gloria Buzau?

Partida dintre Otelul Galati si Gloria Buzau este programata pentru sambata, 5 martie, de la ora 11.00 la Galati. Ne aducem aminte problemele cu stadionul intampinate de Otelul in toamna trecuta cand am fost foarte aproape de a disputa partidele in alte localitati. Intre timp, in ruma interventiei actualului primar al Galatiului, conducerea combinatului siderurgic a permis ca echipa noastra sa dispute partidele ramase pana la finalul anului 2015 pe stadionul Otelul.
Stadion-Dunarea-Galati
Acum, ca Otelul urmeaza sa dispute un nou meci acasa, se pune intrebarea fireasca, pe ce stadion se vor intalni cele doua echipe? Deocamdata nu e un lucru foarte sigur, pentru ca echipa Otelul nu a primit acordul combinatului sa joace pe propriul stadion. Mihail Bojinca se afla in negocieri si asteapta un raspuns maine.
„Nu am finalizat discutiile cu ArcelorMittal pentru a juca pe stadionul Otelul. Maine (joi, 3 martie) vom avea ultima runda de negocieri si daca nu ne vom intelege va trebui sa jucam pe stadionul Dunarea. Vom anunta joi locatia unde vom juca cu Buzaul”

Sumar