Pasi importanti realizati de suporteri pentru renasterea Otelului

Suporterii care s-au alaturat deja proiectului de renastere a clubului Otelul continua sa parcurga etapele necesare acestui deziderat al nostru, al tuturor.
Ne revine astfel onoarea de a va anunta ca s-au alaturat acestui proiect doua oameni care inseamna foarte mult in istoria Otelului, Stelian Bordieanu si Sorin Haraga, oameni cu o larga experienta in domeniul sportiv dar si in organizarea unui club de fotbal, ceea ce lipsea pana acum acestei miscari. Suporterii au apelat la ajutorul celor doi pentru ca fac parte din selectul grup de oameni care au tinut steagul sus la Otelul pana in ultima clipa, ramanand alaturi de echipa chiar si in vremurile cele mai grele. Cei doi se bucura de o imagine foarte buna in randul suporterilor dar si al oamenilor de fotbal din tara, ceea ce aduce astfel un plus de valoare proiectului Otelul Galati.
Protest-suporteri-Otelul-nu-moare
Deoarece miscarea trebuie sa creasca de la zi la zi si toti suporterii trebuie atrasi in proiect, vor continua in perioada urmatoare intalnirile ce au ca scop promovarea proiectului. Astfel, luni 9 mai, de la ora 19.00, la sediul Ligii Suporterilor, va avea loc o noua sedinta a suporterilor care are drept scop prezentarea lucrurilor care s-au facut pana acum si a pasilor ce vor urma in viitor. Pentru ca e nevoie in continuare de foarte multe fonduri pentru sustinerea proiectului, suporterii vor putea deasemenea sa isi plateasca taxa de inscriere in noua asociatie si cotizatia anuala in functie de cardul socios dorit. Se va discuta apoi cu membrii prezenti la sedinta daca mai exista doritori de a face parte din comitetul provizoriu deja stabilit la intalnirea anterioara. Organismul este deschis tuturor. singura conditie pentru a face parte din el este dorinta de implicare totala, nu doar financiara, in actiunile care se vor face ( foarte des) pentru a reusi sa readucem la viata Otelul Galati.
Pe 15 mai suporterii pregatesc un alt eveniment important pentru toata comunitatea otelara.Se implinesc 5 ani de la castigarea titlului de catre Otelul. Acest eveniment e nevoie sa fie cinstit cum se cuvine si de aceea ne bazam pe participarea tuturor suporterilor, indiferent ca sunt afiliati la diverse grupuri sau nu. Se doreste organizarea unui turneu de minifotbal, dar si a altor actiuni specifice unui astfel de eveniment. Si cu aceasta ocazie, suporterii vor putea afla despre viitorul club, pasii pe care i-am facut si pe cei pe care ii avem de facut in continuare pentru ca Otelul sa renasca. La acest turneu suporterii vor putea gasi produse promotionale, toti banii obtinuti din vanzarea lor fiind folositi pentru demararea noului proiect de reinfiintare a clubului. Detalii despre acest eveniment veti citi in zielele urmatoare pe site-urile suporterilor si pe paginile de socializare. Aceasta actiune trebuie sa fie aiba un impact pozitiv asupra tuturor membrilor comunitatii otelare, care sunt asteptati in numar cat mai mare la eveniment.

4 thoughts on “Pasi importanti realizati de suporteri pentru renasterea Otelului

 1. „Acest eveniment e nevoie sa fie cinstit cum se cuvine.”

  Cu vreun pahar de palinca ceva?
  šŸ˜€ :)) =))

  „Se implinesc 5 ani de la castigarea titlului de catre Otelul.”

  Pare o vesnicie.

  1. Parca tot mai bun ar fi un pahar de vin, fiindca din punctul meu de vedere amareala de la hamei nu prea se impaca cu amareala din suflet pe care o simte suporterul otelar cand vede unde a ajuns clubul sau iubit. šŸ˜‰

Lasă un răspuns