Paraschiv: De la Viorel Tanase am invatat ce inseamna spiritul Otelului

Gabriel Paraschiv a fost unul din cei mai iubiti jucatori din istoria Otelului, el primind mereu din partea suporterilor din tribune dovezi de dragoste. Dar acest sentiment de respect si dragoste nu a venit decat dupa ce Paraschiv a dovedit ca stie sa lupte pentru echipa noastra si mai mult decat atat, ca stie sa se sacrifice pentru binele clubului.

Viorel Tanase Otelul Galati Munteanu
Para a acuzat pe conducatorii din ultimul timp ai clubului nostru ca nu au inteles ce inseamna Otelul, ca nu stiu ce e spiritul acestei echipe pe care el l-a deprins de la un alt mare otelar, Viorel Tanase.
„Cu siguranta ca oamenii care au lucrat in club, care au realizat performante, stiu ce inseamna spiritul Otelului. Din pacate in ultimii 2-3 ani au fost in conducere oameni care nu prea au treaba cu Otelul. Au venit ba impusi, ba alesi la intamplare si nu au fost capabili sa induca jucatorilor spiritul acela de lupta, de sacrificiu. Astfel le e foarte greu sa inteleaga ce inseamna Otelul. Mi-e mi-a fost insuflat acest spirit de la Viorel Tanase si de la el am preluat acest spirit de sacrificiu. E greu ca cineva, car enu stie ce inseamna Otelul, sa vina si sa isi doreasca sa fie conducator la Otelul. „

One thought on “Paraschiv: De la Viorel Tanase am invatat ce inseamna spiritul Otelului

  1. Numai de la un otelar 100% se poate deprinde iubirea fata de „Otelul”. Para a preluat spiritul „Otelului”, acest spirit de sacrificiu de la Tase, care la randul sau probabil l-a preluat de la un alt mare otelar. Din generatie in generatie se poate transmite spiritul „Otelului”, numai de la oameni ce au iubit, iubesc si vor iubi in continuare „Otelul”. Numai asa poate supravietui „Otelul”.

Lasă un răspuns