Palmaresul sau suporterii?

Analizand situatia echipei Otelul in acest moment, nu prea mai avem sperante ca va veni un investitor puternic, un om nebun, care sa faca din clubul nostru ceea ce ne dorim cu toti. Se apropie falimentul firmei si nu credem ca Adamescu va face ceva sa o salveze. Numai ca Otelul nu inseamna doar o firma pe care Adamescu sa o distruga. Otelul a implinit in 2015 50 de ani, Otelul e castigatoare a campionatului Romaniei, Otelul are in spate traditie si iubirea parintilor si bunicilor nostri ce au sustinut echipa pe stadion.
Noi, cei care astazi am ramas alaturi de echipa, avem dreptul sa fim lasati sa incercam sa salvam tot ce s-a numit pana acum Otelul.
Suporterii vor protest Otelul
Exista doua curente de opinie in randul suporterilor Otelului. Primul, e cel dominant, care spune ca Otelul trebuie sa porneasca de la zero, din Liga a V-a sau a IV-a. Avand in vedere ca e punctul de vedere al suporterilor din peluze si al Ligii Suporterilor, acesta este punctul de vedere „oficial” al suporterului otelar. Exista insa si un al doilea punct de vedere, mai discret, al anumitor oameni de fotbal din Galati, care sprijina preluarea unei echipe deja existente ( s-a spus mult de Metalosport) si transformarea lui in Otelul. Sunt oameni cu experienta in fotbal, oameni care pot influenta chiar conducerea orasului, avand in vedere ca unii sunt chiar in relatii bune cu anumite partide politice si chiar cu primarul Marius Stan. Inclusiv foste glorii otelare s-au exprimat pentru o transformare a Metalosportului in Otelul.
Analizand situatia, putem spune ca s-ar putea ca cei cei isi doresc un Otelul direct din Liga a III-a sa si actioneze in aceasta directie, inclusiv sa obtina palmaresul clubului, ceea ce legal ar putea transforma o echipa in alta.
S-ar ajunge astfel ca, pe de o parte, sa existe echipa suporterilor numita Otelul, pornita dintr-o liga inferioara si echipa Otelul aparuta prin transformarea Metalosportului, cu un palmares deja cumparat si cu foste glorii otelare in conducere.
Va punem intrebarile la care ar trebui sa raspunda toata suflarea ros-alb-albastra.
Sunt mai importanti suporterii sau e mai important palmaresul echipei? Care va fi adevaratul Otelul, acela cu palmaresul si cu gloriile, sau cel cu suporterii activi? Ce credeti ca vor alege restul de oameni, spectatorii?

One thought on “Palmaresul sau suporterii?

  1. Pai tinand cont ca palmaresul izvoraste in mod indirect tot datorita suporterilor, pentru ca fara suporteri nu ar fi existat nici „Otelul” care sa genereze acest palmares, deci nu ar fi fost posibil nici acest palmares, dar nu ar fi existat nici sportul fotbal in general…deci trageti singuri concluziile.

Lasă un răspuns