Otelul traieste prin suporterii sai

In sfarsit a sosit si vestea cea mare, Suporter Club Otelul Galati primind personalitate juridica si incepand sa existe. Tribunalul Galati a dat astazi un verdict previzibil, care insa a fost asteptat cu emotie de toata lumea tinand cont de ceea ce s-a intamplat luna trecuta. Multumim tuturor celor ce s-au implicat activ in depunerea actelor si relatia cu tribunalul, mai ales ca au fost necesare multe drumuri pentru completarea dosarului si acesti oameni si-au rupt din timpul lor pentru cauza noastra, a tuturor.
Noi suntem Otelul
Este o zi mare, este o zi frumoasa si inca traim sub impresia acestor vesti fantastice, insa de maine totul se schimba. Chiar daca urmeaza alte saptamani de birocratie, de azi suntem siguri ca tragem toti pentru ceva palpabil, pentru ceva ce exista din toate punctele de vedere, nu doar in inimile noastre. Fiecare dintre noi, cei ce iubim Otelul, trebuie sa ne implicam in viata echipei. Fiecare dintre noi putem duce mai departe vestile, fiecare dintre noi putem fi vectori de imagine si publicitate pentru noua echipa. Nu toti citesc site-urile suporterilor, dar toti pot afla din gura noastra ceea ce se intampla in Galati, ce fac acesti suporteri care propun ceva minunat si aproape unic in fotbalul romanesc.
Sa nu ne imbatam cu apa rece, pentru ca va fi foarte greu, dar nu imposibil. Totul depinde de cat de mult vrem noi ca Otelul sa existe si sa il ridicam la nivelul la care a fost.
E foarte important ca toata lumea sa isi aminteasca acest lucru, ca Otelul Galati depinde doar de noi, suporterii. Pentru prima data in istorie putem sa refacem aceasta echipa. Sa nu uitam ca e abia inceputul, ca avem nevoie de multi oameni langa noi pentru a ajunge in Liga I, deci haideti toti sa fim din nou o forta si sa aratam ce inseamna „Otelul suntem noi!”

One thought on “Otelul traieste prin suporterii sai

Lasă un răspuns