Otelul traieste! Adunarea Creditorilor a aprobat continuarea activitatii

Dupa cum va anuntam in urma cu cateva ore, astazi a avut loc Adunarea Creditorilor echipei Otelul si la unul dintre punctele de discutie se punea chiar problema existentei clubului nostru.

Creditorii putea astfel vota falimentul imediat al clubului ceea ce insemna inclusiv retragerea din campionat. Pana la urma actionarii prezenti au hotarat ca echipa sa traiasca, cel putin pana pe 6 aprilie, cand se va discuta in instanta soarta echipei:
"Adunarea creditorilor cu un procent de 75.6 % din totalul creantelor prezente, aproba propunerea de continuare a activitatii fotbalistice pentru o perioada de 2 luni timp pana la data de 06.04.2016, in care administratorul judiciar sa prezinte o analiza detaliata a unui posibil transfer de activitate."

Deci Otelul va participa in continuare in campionat, probabil cu jucatorii din Centrul de Copii si Juniori.

2 thoughts on “Otelul traieste! Adunarea Creditorilor a aprobat continuarea activitatii

  1. Ma duare sufletul dacă muare aciasta echipa ma simt ca si cum tatal meu e pe muarte si ma rog la dumnezeu sa nu muara

  2. ioan sorin,

    Esti cumva ironic? Ca de ironii si smenuri la adresa „Otelului” suporterii s-au cam saturat. Acest club nu o sa moara niciodata, va exista mereu (sub o forma sau alta) atat timp cat va mai exista si 1 singur suporter care sa creada in „Otelul”.

    Iar Bojinca sper ca nu isi va bate joc de clubul acesta si va prezenta o oferta detaliata a posibililor noi investitori, de care vorbea, investitori care sa preia clubul. Bojinca sa munceasca si sa faca un plan de reorganizare care sa scoata clubul asta din rahat, nu pe vorbe, sau ca lenea-i mare.

    pana la data de 06.04.2016, in care administratorul judiciar sa prezinte o analiza detaliata a unui posibil transfer de activitate.”

    Sper ca Bojinca sa nu se culce pe o ureche ca si atunci cand a prezentat acelasi plan de reorganizare, neactualizat, nerefacut, etc. Sa spuna neintarziat cine sunt acei posibili noi investitori.

Lasă un răspuns