Otelul se incadreaza cu brio in noile reglementari ale Federatiei

Membrii Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal au aprobat ieri, 22 februarie, noile cerinte cu privire la numarul de jucatori U21 si U19 pe care echipele din primele 3 ligi sunt nevoite sa il aiba in componenta lor pe intreaga durata a partidei. Astfel, cluburile din Liga 1 vor fi nevoite ca din sezonul 2016-2017, sa utilizeze pe intreaga durata a unui meci minim un jucatori Under 21, cele din Liga 2 sa aiba trei jucatori, cu unul mai mult fata de cat are voie acum, iar in Liga 3 echipele sa foloseasca trei jucatori Under 19.

Federatia Romana de Fotbal
Mai jos aveti textul complet al hotararii Cex:
„- Aproba cu majoritate de voturi planul de masuri pentru dezvoltarea fotbalului romanesc la nivelul fiecarui esalon si cresterea numerica si valorica a ariei de selectie pentru echipele reprezentative prin reglementarea numarului obligatoriu de juniori si jucatori U21 in cadrul fiecarei echipe, astfel:
Incepand cu sezonul 2016-2017, cluburile au obligativitatea de a avea in teren pe toata durata jocului:
Liga 1 – 1 jucator U21, eligibil pentru nationala U21
Liga a 2-a – 3 jucatori U21,
Liga a 3-a – 3 jucatori U19,
Liga a 4-a – echipele care vor sa participe la barajul pentru editia 2017-2018 este necesar sa indeplineasca conditiile prevazute pentru Liga a 3-a,
Toti jucatorii la care se face referire in prezentele norme sunt jucatori formati la nivel national”.
Daca aceasta hotarare s-ar aplica in acest moment, Otelul nu ar avea nicio problema in a o respecta. Reamintim ca cel mai probabil, Otelul va juca in Liga a II-a cu juniorii A.

5 thoughts on “Otelul se incadreaza cu brio in noile reglementari ale Federatiei

 1. Trebuie sa credem ca da. Stiu ca foarte multi deja isi fac planuri, dar cred ca trebuie sa facem orice sa tinem actuala echipa in viata. Cea mai mare datorie a Otelului in acest moment e cea catre Astra Asigurari, datorie care nu are cum sa fie legala. Daca instanta va hotara ca acea datorie e facuta ilegal, am putea scapa de ea si astfel Otelul ramane cu foarte putine datorii.

 2. Ionut Necula,

  Pai si, Otelul a contestat in instanta acea datorie? De ce spui „Daca instanta va hotara ca acea datorie e facuta ilegal”? Este pe rol aceasta speta? Se judeca acum daca acea datorie e ilegala sau nu? Sau nici macar nu au contestat acea datorie? Cand se va judeca speta respectiva?

 3. Eu am spus de cand a venit Adamescu ca el va capusa Otelul cu firmele lui si exact asta s-a intamplat.
  Acest lucru nu este interzis de lege, toate firmele fiind cu capital privat.
  Deci, ai voie sa detii 7 firme si acestea sa presteze servicii una alteia.
  Astfel, Astra Asigurari a prestat servicii de asigurare, firma lui de paza a prestat servicii de paza, cazarile din zona Bucurestiului s-au facut la Intercontinental.
  Ma tem ca sesizarea la DNA nu va avea nici un rezultat. In cel mai bun caz, va amana pronuntarea falimentului, dar, pana atunci, Otelul tot va trebui sa-si inceteze activitatea din lipsa de bani.

  As vrea sa fiu optimist si in adancul sufletului inca sper ca va veni un investitor pe un cal alb si ne va salva, dar realitatea imi spune ca eforturile tuturor care mai sunt alaturi de Otelul trebuie sa se indrepte spre planul de revenire dupa ce va fi aplicata lovitura finala.
  Pronuntarea falimentului este inevitabila deoarece alaturi de Otelul au ramas prea putini oameni care pot face ceva, asa cum a fost cazul la Dinamo.
  In cazul nostru, patronul si conducerea ne sunt dusmani. Ca doar nu degeaba pui la conducere papagali de 2 lei ca Raducan, Munteanu sau senilul ala handicapat de Bojinca, decat daca vrei sa faci totul praf.

Lasă un răspuns